Δεν αξίζει στην Ελληνική Αστυνομία να αμαυρώνει την εικόνα της ασκώντας βία εναντίον, παιδιών, ηλικιωμένων και οικογενειών

30

Η ανακοίνωση του πολιτικού κόμματος «Νέα Δεξιά», για τα γεγονότα της Θεσσαλονίκης όπου η ΕΛΑΣ εφήρμοσε ένα ειδικό επιχειρησιακό σχέδιο αντιμετώπισης όσων διαδήλωναν κατά της συμφωνίας των Πρεσπών, λέει τα πράγματα με όνομά τους.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ «ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ»

Χημικά και δακρυγόνα σε παιδιά, ηλικιωμένους, οικογένειες, απλούς πολίτες που «τόλμησαν» να διαδηλώσουν ότι δεν παραδίδουν το όνομα και την ιστορία της Πατρίδας τους σε κανέναν, ήταν η απάντηση της κυβέρνησης της πρώτης φοράς αριστερά ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Το γεγονός της ανεξέλεγκτης αστυνομικής βίας κατ’ εντολή βεβαίως των προϊσταμένων της καταδικάζει η Νέα Δεξιά, η οποία με επικεφαλής τον Πρόεδρο Φαήλο Κρανιδιώτη συμμετείχε με πολυμελή ομάδα στο συλλαλητήριο εναντίον της κατάπτυστης συμφωνίας των Πρεσπών.

Η Νέα Δεξιά έχει από την πρώτη στιγμή ξεκαθαρίσει ότι δεν πτοείται, δεν αποκαρδιώνεται και δεν εγκαταλείπει τον αγώνα για την πατρίδα. Μαζί με τον Ελληνικό λαό, όπως ακριβώς έκανε συμμετέχοντας και στα 98 συνολικά, μέσα στον τελευταίο χρόνο, συλλαλητήρια έχει δεσμευτεί ότι θα αγωνιστεί μέχρι τέλους για την ακύρωση της επαίσχυντης και ατιμωτικής για την Πατρίδα μας συμφωνίας.

Σχολιάζοντας το γεγονός της χρήσης βίας ο Γενικός Γραμματέας του κόμματος κ. Χρήστος Χρηστίδης κατέδειξε την δύναμη των συλλαλητηρίων σημειώνοντας ότι η ανεξέλεγκτη αστυνομική βία είχε ως στόχο να διαλύσει τους χιλιάδες πατριώτες που διαδήλωναν ειρηνικά για την Μακεδονία. Συγκεκριμένα ο κ. Χρηστίδης δήλωσε τα εξής:

«Η Νέα Δεξιά πάντα ήταν και θα είναι με το Νόμο και την Τάξη. Προσωπικά, δεν επιτρέπω πάντα στον βαθμό που μπορώ, απαξιωτικές φράσεις για την Ελληνική Αστυνομία, η Νέα Δεξιά έχει ταχθεί πολλάκις στο πλευρό των Σ.Α, εχθές όμως η παρουσία και ο τρόπος δράσης τους, φυσικά με εντολή των προϊσταμένων τους προκάλεσε αλγεινή εντύπωση στο Πανελλήνιο. Δεν αξίζει στην Ελληνική Αστυνομία να αμαυρώνει την εικόνα της ασκώντας βία εναντίον, παιδιών, ηλικιωμένων και οικογενειών».