Δεν αξίζει καμία απογοήτευση σε όλους όσοι αγωνίζονται

Δημήτρης Καμπόσος. Δήμαρχος Άργους Μυκηνών

“Η ανακοίνωση των βάσεων εισακτέων στα ιδρύματα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης της χώρας, ολοκληρώνει την διαδικασία των πανελληνίων εξετάσεων για την φετινή χρονιά. Θα ήθελα να συγχαρώ όλους τους μαθητές που κατάφεραν να πετύχουν τον στόχο τους αλλά και εκείνους που συμμετείχαν έστω και αν η προσπάθεια αυτή δεν τους δικαίωσε. Τίποτα δεν τελειώνει, το ταξίδι τώρα ξεκινά, η προσπάθεια αυτή θα είναι ένα μάθημα για την μετέπειτα πορεία και δεν αξίζει καμία απογοήτευση σε όλους όσοι αγωνίζονται. Ένα μεγάλο μπράβο και στους γονείς που στέκονται δίπλα στα παιδιά τους στηρίζοντας και ενθαρρύνοντάς τα κάθε στιγμή παρά τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες τις οποίες βιώνει η χώρα μας. Η αγάπη των γονιών και η στήριξη των εκπαιδευτικών αποφέρει πάντοτε καρπούς ακόμα κι αν ο αρχικός στόχος δεν έχει επιτευχθεί. Ένα μάθημα ζωής ποτέ δεν είναι μάταιο. Συγχαρητήρια σε όλους!”     

Δημήτρης Καμπόσος

Δήμαρχος Άργους Μυκηνών

Σχολιάστε ελεύθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

x

ΤΟ ΜΑΘΑΤΕ;

Άδοντας και Ψάλλοντας το θαύμα των Χριστουγέννων

Το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Ιερού Ναού «ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑΣ» Ναυπλίου, διοργανώνει Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση, την Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου ...