Πέντε Χορωδίες, με 150 χορωδούς υπό την διεύθυνση του Θεοδόση Αντωνιάδη, σήμερα στις 9.00μμ στον “Πελαργό”

Με τίτλο της εκδήλωσης «Μουσικές ρίμες», θα πραγματοποιηθεί σήμερα, 2 Ιουλίου 2018 στις 9.00μμ, στον χώρο του παλαιού εργοστασίου του “Πελαργού” μια ενδιαφέρουσα εκδήλωση με μουσικό περιεχόμενο.
Μία συναυλία πέντε φωνητικών μουσικών σχημάτων και σολίστ, με θέματα από το κλασσικό, το έντεχνο και το  σύγχρονο ρεπερτόριο της ελληνικής αλλά και παγκόσμιας μουσικής σκηνής. Εκατόν πενήντα χορωδοί- μία μπακέτα, σε μια ξεχωριστή βραδιά πλημμυρισμένη από μαγευτικές μελωδίες!
Συμμετέχουν : Μεικτό Πολυφωνικό Σχήμα Χορωδίας ΔΟΠΠΑΤ Ναυπλίου, Δημοτική Χορωδία Επιδαύρου, Χορωδία Νέας Κίου Δήμου Άργους- Μυκηνών , Γυναικείο Φωνητικό Σύνολο Ναυπλίου «ΣΥΜΦΩΝΙΑ», Νεανική Χορωδία ΔΟΠΠΑΤ Ναυπλίου «CHOIROBICS»
Συνοδεύει ορχήστρα
Πιάνο: Ελένη Μπέλεση
Διδασκαλία Διεύθυνση: Μαέστρος-Αρχιμουσικός Θεοδόσης Αντωνιάδης

Σχολιάστε ελεύθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

x

ΤΟ ΜΑΘΑΤΕ;

ΚΩΣΤΟΥΡΟΣ: «Αυξήσαμε την δημοτική περιουσία, μειώσαμε τις υποχρεώσεις προς τρίτους και δημιουργήσαμε πλεόνασμα 700.000 ευρώ χωρίς να υστερήσουμε σε έργα και κοινωνική πολιτική»

Με αυξημένη την δημοτική περιουσία, μείωση των υποχρεώσεων προς τρίτους και πλεόνασμα 700.000 ευρώ, ο ...