Ο Γιώργος Γαλέος για Μπουτάρη και Καμπόσο

Γεώργιος Γαλέος

«Την περασμένη εβδομάδα προετοίμαζα το ταξίδι μου στην Ελλάδα και δεν είχα την ευκαιρία να παρακολουθήσω με λεπτομέρεια όλες τις εξελίξεις. Έτσι λοιπόν σήμερα διαβάζοντας ένα άρθρο της εφημερίδας «Στόχος» πληροφορήθηκα τι ακριβώς συνέβη με τον Δήμαρχο Άργους Μυκηνών.

Στην ιστορία αυτή λοιπόν εμπλέκονται τρείς κύριοι:

Πρώτος, ο κύριος Γιάννης Μπουτάρης, κατά γενική ομολογία ο πλέον αποτυχημένος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, ο οποίος όπου αισθάνεται ασφαλής είναι προκλητικότατος και εριστικός, αλλά στα δύσκολά κλαψουρίζει σαν παιδάκι.

Δεύτερος ο κύριος Δημήτρης Καμπόσος, αναμφισβήτητα o πλέον επιτυχημένος Δήμαρχος Άργους Μυκηνών.

Ο τρίτος της παρέας είναι ο κύριος Κυριάκος Μητσοτάκης πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

Το «παράπτωμα» του Καμπόσου ήταν ότι σε μία δημοκρατική Ελλάδα, βγήκε και είπε ξεκάθαρα την γνώμη του για τον Μπουτάρη, γνώμη που οφείλω να ομολογήσω ότι με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο. Η αντίδραση του Μητσοτάκη υπήρξε ακαριαία διαγράφοντας τον Καμπόσο από την Νέα Δημοκρατία.

Αυτή η πράξη του κυρίου Μητσοτάκη δεν με αφορά, αλλά πιστεύω ότι αν συνεχίσει έτσι, στο τέλος στην Νέα Δημοκρατία θα μείνουν μόνο οι…….ΜΠΟΥΤΑΡΗΔΕΣ».

Γεώργιος Γαλέος

Γραμματέας Εθνικής Οικονομίας ΛΑ.Ο.Σ

τέως Βουλευτής Αργολίδος

Σχολιάστε ελεύθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

x

ΤΟ ΜΑΘΑΤΕ;

ΑΝ.ΕΛ: «Το αναγκαίο καλό»

Το βασικό εκλογικό σύνθημα των “Ανεξαρτήτων Ελλήνων”, στις τελευταίες Κοινοβουλευτικές εκλογές του 2015, έλεγε «ΑΝ.ΕΛ: ...