Νέα αποκόλληση βράχων έκλεισε την διαδρομή του γύρου της Αρβανιτιάς στο Ναύπλιο

Η αποκόλληση των σαθρών από το βράχο της Ακροναυπλίας που ορίζει τον πεζόδρομο της Αρβανιτιάς έγινε το βράδυ της Παρασκευής 22 Ιουνίου και ευτυχώς -λόγω της ώρας- δεν σημειώθηκαν ατυχήματα.

Το Λιμενικό Ταμείο του Δήμου Ναυπλιέων έκλεισε και πάλι τις δύο προσβάσεις στον πεζόδρομο της Αρβανιτιάς και τοποθέτησε προειδοποιητικές πινακίδες, που όμως πολλοί δεν προσέχουν ή αγνοούν.

Το σημείο κατακρήμνισης, αυτή τη φορά ήταν στην έξοδο της σήραγγας, με τα βράχια να μισοκλείνουν την διάβαση και μερικά από αυτά να πέφτουν στην θάλασσα.

Αποκολλήσεις είχαν γίνει και πριν από 19 χρόνια, με αποτέλεσμα να διακοπεί η χρήση του βράχου από ερασιτέχνες αναρριχητές. Είχε απαγορευτεί και τότε η διέλευση ενώ το ΙΓΜΕ είχε κληθεί να υποδείξει τα ενδεικνυόμενα μέτρα.

Με τον καιρό τα μέτρα ατόνησαν καθώς η διαδρομή από τον Φάρο μέχρι την πλατεία της Αρβανιτιάς είναι φανταστική και από τις πιο αγαπημένες των Ναυπλιωτών.

Σχολιάστε ελεύθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

x

ΤΟ ΜΑΘΑΤΕ;

Στήριξη στην εργαζόμενη μητέρα με σύσταση Βρεφικού Τμήματος στη Νέα Κίο και εκσυγχρονισμό του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ)

Εργασίες ανακαίνισης, δημιουργίας νέων χώρων και εκσυγχρονισμού πραγματοποιήθηκαν στις δομές Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ) ...