Ματιές… Εικόνες… Στιγμές και Σκέψεις, από την πόλη του Ναυπλίου, αποτυπωμένες μέσα από τον φωτογραφικό φακό

137

Η Ομαδική Έκθεση Φωτογραφίας μιας ομάδας από μέλη του προγράμματος ΚΕΘΕΑ ΚΥΤΤΑΡΟ, σε συνεργασία με τα μέλη από το εργαστήρι φωτογραφίας και βίντεο του προγράμματος ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ, αποτυπώνει Ματιές… Εικόνες… Στιγμές και Σκέψεις, από την πόλη του Ναυπλίου.

Η Έκθεση, φιλοξενείται στο Φουαγιέ του Θεάτρου Τριανόν και θα διαρκέσει έως και τις 2 Ιουλίου 2018.

Πρόκειται για μια φωτογραφική δράση που έγινε με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών και έχει τον συμβολικό τίτλο «Αποτυπώματα».

Η διοργάνωση της ομαδικής έκθεσης φωτογραφίας, στηρίχθηκε από τον  Δήμο Ναυπλιέων, που όπως αποδεικνύει είναι βαθιά ευαισθητοποιημένος απέναντι στους χρήστες Ναρκωτικών ουσιών και στην προσπάθεια αποτοξίνωσής τους.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑΤΑ

Είναι τα σημάδια της ανθρώπινης παρουσίας στο χώρο. Άλλοτε οικεία, πραγματικά και άλλοτε συμβολικά. Είναι εκείνα τα ίχνη που αποτελούν σημεία αναφοράς. Αυτά που σε εμπνέουν για να εμπνέεις και συ. Αυτά που σε κάνουν να ζεις και να δημιουργείς. Μέσα από τη συνεργασία και τις σχέσεις των δύο προγραμμάτων και των ανθρώπων τους θέλουμε να δώσουμε ένα μήνυμα ζωής. «Στάσου πλάι μου»! Όλοι θέλουμε να ανήκουμε, να μοιραζόμαστε, να στεκόμαστε ο ένας δίπλα στον άλλον. Δημιουργούμε κοινότητες ενάντια στη μοναξιά, την απομόνωση, τη διάρρηξη των κοινωνικών δεσμών.

Ώρες λειτουργίας καθημερινά: 11.00-13.00 και 19.00-22.00

Μέλη του ΚΕΘΕΑ θα είναι στη διάθεσή σας κατά τη διάρκεια της έκθεσης για ενημέρωση και συζήτηση.

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.