Τρεις κορυφαίοι μιλάνε, στην Κόρινθο, για την «Τουρκική προκλητικότητα στο Αιγαίο και τις Γεωπολιτικές εξελίξεις στη Μεσόγειο»

Τρεις διακεκριμένοι αναλυτές θα μιλήσουν, και θα συζητήσουν με το κοινό, για την Τουρκική προκλητικότητα στο Αιγαίο και τις Γεωπολιτικές εξελίξεις στη Μεσόγειο, σε δημόσια εκδήλωση στην πόλη της Κορίνθου.

Την εκδήλωση, που θα πραγματοποιηθεί στο θέατρο Θωμάς Θωμαΐδης, το Σάββατο 14 Απριλίου 2018 με ώρα έναρξης την 18.00, οργανώνει η Πατριωτική Κίνηση Κορινθίων Πολιτών.

Συντονιστές θα είναι ο γνωστός σε όλους κεντρικός παρουσιαστής του «Εκρηκτικού Δελτίου» της τηλεόρασης ΑΡΤ Αντώνης Μυλωνάκης (Συνταγματάρχης ε.α.) και ο Ευστάθιος Μπούκουρας (τ. βουλευτής Κορινθίας).

Ομιλητές θα είναι οι:

* Δρ Δρούγος Αθανάσιος, στρατιωτικός και διπλωματικός πολιτικός αναλυτής, διεθνολόγος, ειδικός σε θέματα ασφάλειας και τρομοκρατίας.

* Θεοδωρακίδης Παναγιώτης, Ταξίαρχος ε.α., πρώην εντεταλμένος εκπρόσωπος τύπου του ΝΑΤΟ, στρατιωτικός αναλυτής.

* Κρανιδιώτης Φαήλος, υπό την ιδιότητά του ως ποινικολόγου.

Η είσοδος είναι ελεύθερη και ήδη έχει προκληθεί μεγάλο ενδιαφέρον λόγω των γνωστών ομιλητών και του επίκαιρου θέματος.

 

 

Σχολιάστε ελεύθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

x

ΤΟ ΜΑΘΑΤΕ;

ΚΩΣΤΟΥΡΟΣ: «Αυξήσαμε την δημοτική περιουσία, μειώσαμε τις υποχρεώσεις προς τρίτους και δημιουργήσαμε πλεόνασμα 700.000 ευρώ χωρίς να υστερήσουμε σε έργα και κοινωνική πολιτική»

Με αυξημένη την δημοτική περιουσία, μείωση των υποχρεώσεων προς τρίτους και πλεόνασμα 700.000 ευρώ, ο ...