Γιατί έγινε το Παιδομάζωμα από τους αντάρτες του ΚΚΕ και τι ήταν οι Παιδουπόλεις που αποκαλούσαν “Κάτεργα της Φρειδερίκης”

Ένα ακόμη βιβλίο του καθηγητού και συγγραφέως, Ιωάννη Κ. Μπουγά, παραδίδεται σε κυκλοφορία, μοχλεύοντας τη μνήμη και προβληματίζοντας την λογική των Ελλήνων που θα το διαβάσουν.

Αυτή τη φορά, «ο ιστορικός των εγκλημάτων του ΚΚΕ» ασχολείται με τη μεθοδευμένη απαγωγή 28.000 παιδιών, από τους αντάρτες, στην περίοδο 2017-2018.

Το βιβλίο, με τίτλο «Το ”Παιδομάζωμα” του ΚΚΕ και τα “Κάτεργα” της Φρειδερίκης» εκδόθηκε, όπως και τα τρία προηγούμενα, από τις εκδόσεις ΠΕΛΑΣΓΟΣ του Γιάννη Γιαννάκενα.

Αύριο, Παρασκευή 27 Απριλίου 2018 στις 18.00, θα γίνει η πρώτη παρουσίαση του βιβλίου, στη Στοά του Βιβλίου, στο Polis Art Cafe (Αίθριο του Αρσακείου Μεγάρου).

Για το βιβλίο θα μιλήσει ο Ιστορικός Συγγραφέας Ιωάννης Β. Αθανασόπουλος και ο συγγραφέας του Ιωάννης Κ. Μπουγάς, ενώ θα χαιρετήσει ο Εκδότης Ιωάννης Γιαννάκενας.

Την παρουσίαση θα συντονίζει ο Πολύδωρος Ιππ. Δάκογλου, διαχειριστής της Ιστοσελίδας akromolio.gr

 

Σχολιάστε ελεύθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

x

ΤΟ ΜΑΘΑΤΕ;

Αφιέρωμα στον Μιχάλη Σουγιούλ: «Ας ερχόσουν για λίγο», στη Νέα Κίο

Μουσικοθεατρική παράσταση, αφιέρωμα στον Μιχάλη Σουγιούλ, θα μας χαρίσει η Δημοτική χορωδία Νέας Κίου, σε ...