6 μηδενικά και ΕΣΥ. Αν βάλουμε τη μονάδα μπροστά θα βρούμε τη λύση!

Ο ΣΥΡΙΖΑ, το ΠΑΣΟΚ, η ΔΗΜΑΡ, το ΠΟΤΑΜΙ, οι ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ και το ΚΚΕ έχουν λυσσάξει και προσπαθούν να εμποδίσουν τους Έλληνες να διαδηλώσουν για την Μακεδονία. Είναι τα γνωστά εθνομηδενιστικά κόμματα που θεωρούν πως ο Λαός υπάρχει μόνο για να τους υπακούει.

Είναι τα κόμματα που θεωρούν πως, κάθε ένας από μας είναι μηδενικό. Και εμείς, με την πολιτική συμπεριφορά μας στα θέματα της κοινωνίας, της οικονομίας και της υπεράσπισης των παραδοσιακών μας αξιών, τους δικαιώνουμε.

Είναι τα κόμματα που λειτουργούν ως κληρονομικοί άρχοντες υπηκόων που η αντίστασή τους μετράει με μηδέν.

Η Μακεδονία και η απόφασή τους να υποκύψουν, θεωρώντας πως δεν θα υπάρχει αντίσταση, μπορεί να είναι ο καταλύτης. Να τους δούμε όπως είναι…. Μηδενικά! Και να δούμε τον εαυτό μας όπως πρέπει να είναι…. Μονάδα.

Με αυτή τη σκέψη να πάμε στο αυριανό συλλαλητήριο. Όχι πια πίσω τους. ΕΓΩ ΜΠΡΟΣΤΑ και αυτοί πίσω. ΕΓΩ ΜΟΝΑΔΑ που ξεχωρίζει και αυτοί ΜΗΔΕΝΙΚΑ που ακολουθούν.

Γράψτε αυτή τη φράση με αριθμούς! 1 εγώ και 6 μηδενικά αυτοί.

Τόσοι πρέπει να είμαστε αύριο…1.000000

Έτσι να διαταχθούμε και με αυτή τη σειρά, έναντι των κομμάτων, να μείνουμε!

Ε.Π.ΜΟΝΟΣ

Σχολιάστε ελεύθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

x

ΤΟ ΜΑΘΑΤΕ;

Γεωργόπουλος προς Σφυρή: «Απερχόμενε δήμαρχε Ερμιονίδας έχεις περιέλθει σε προεκλογικό πανικό και σε πήρε η πολιτική κατρακύλα»

Μύγα στο σπαθί του δείχνει πως δεν θα σηκώσει κατά την προεκλογική περίοδο ο Γιάννης ...