Παρέδωσαν 2 ακόμη αναπηρικά καροτσάκια που αγοράστηκαν από την ανακύκλωση πλαστικών πωμάτων από μπουκάλια νερού

Η δράση συλλογής πλαστικών πωμάτων με σκοπό την αγορά αναπηρικών αμαξιδίων, στην τελευταία περίοδο συλλογής για το 2017 απέφερε, μετά την ανακύκλωση του πλαστικού, χρήματα ικανά για την προμήθεια 2 αμαξιδίων.

Ο Γιώργος Λυσίκατος και ο Παναγιώτης Τούμπας, οι δύο νεαροί Ναυπλιώτες που μας έχουν εκπλήξει ευχάριστα με τις πρωτοβουλίες τους σε κοινωνικό επίπεδο, παρέδωσαν τα αμαξίδια σε δύο Ναυπλιώτισσες που τα είχαν ανάγκη,

Το Σάββατο 30 Δεκεμβρίου 2017 παρέλαβε το ένα η κυρία Βασιλική και την Κυριακή, 31 Δεκεμβρίου 2017 η σειρά κυρία Αννέτα.

Όπως αναφέρουν σε κοινή τους ανακοίνωση οι Γιώργος Λυσίκατος και Παναγιώτης Τούμπας «Και οι δύο κυρίες που παρέλαβαν τα αμαξίδια της δράσης είναι κάτοικοι Ναυπλίου και χάρη στη προσπάθεια όλων, μαζεύτηκε η απαραίτητη ποσότητα πλαστικού η οποία και ανακυκλώθηκε και χάρισε χαμόγελα τόσο στις ίδιες όσο και στις οικογένειες τους.

Συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες! Καλή χρονιά με υγεία…».

Σχολιάστε ελεύθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

x

ΤΟ ΜΑΘΑΤΕ;

Φίμωσαν τους τοπικούς εκπροσώπους της Χρυσής Αυγής και έφεραν ένα Αθηναίο για υποψήφιο βουλευτή Αργολίδας

Η “Χρυσή Αυγή”, αποφάσισε να αναγγείλει τον υποψήφιό της για την Περιφέρεια Πελοποννήσου από την ...