Ο Δημήτρης Ραψωματιώτης εξηγεί τα κριτήρια με τα οποία επέλεξε να στηρίξει Πιτσάκη ως Πρόεδρο του ΕΒΕ Κορινθίας. Απαντήσεις προς κακόβουλους

38

Οι ψήφοι των εκλεγμένων συμβούλων, στην Διοίκηση του ΕΒΕ Αργολίδας, καθόρισαν το πρόσωπο του Προέδρου και σε μεγάλο βαθμό την πολιτική που θα ακολουθηθεί τα επόμενα χρόνια.

Η νέα διοίκηση και ο νέος Πρόεδρος πέρασε στους «μικρούς συνδυασμούς» που όμως εφάρμοσαν το «Ισχύς εν τη ενώσει». Όπως ήταν λογικό, πολλά ακούσθηκαν για τα κριτήρια και τα πιθανά οφέλη όσων συνυπέγραψαν να τεθούν εκτός διοίκησης οι αρχηγοί των δύο κορυφαίων σε ψήφους συνδυασμών.

Ο Δημήτρης Ραψωματιώτης, υπέρμαχος –προεκλογικά- της μετεκλογικής συνεργασίας, ξεκαθαρίζει τη θέση του.

Η ΔΗΛΩΣΗ ΡΑΨΩΜΑΤΙΩΤΗ

Δημήτρης Ραψωματιώτης

«Βιώσαμε μια περίοδο που όλοι ένοιωθαν ότι είναι οι μοναδικοί άξιοι για πρόεδροι.

Ξαφνικά όλοι μας αγάπησαν, βέβαια μόνο για να μας χρησιμοποιήσουν και έτσι να βρεθεί και ο τρίτος συνδυασμός που θα αναγκαζόταν να ακολουθήσει.

Μέχρι και μια ώρα πριν από το ΔΣ για εκλογή προέδρου, το πείσμα συνεχιζόταν.

Στα γραφεία μας βρέθηκαν τελικά οι σύμβουλοι δύο συνδυασμών που είχαν καταφέρει να συμφωνήσουν, άρα υπήρξε η μοναδική δυνατότητα για εκλογή προέδρου.

Καμία συμφωνία ή ανταλλαγή σε θέσεις ή οτιδήποτε άλλο δεν συζητήθηκε, παρά μόνο η ανάγκη απαλλαγής του Επιμελητηρίου από λογικές εκμετάλλευσης του από Δημαρχιακά και πολιτικά πρόσωπα, καθώς και από τα πρόσωπα που έχουν λειτουργήσει με αυτές τις λογικές.

Με αίσθημα ευθύνης ως προς το Επιμελητήριο και προς αποφυγή δυσάρεστων καταστάσεων μη εκλογής προέδρου ή εκλογής προέδρου που δεν θα είχε πλειοψηφία, συμφωνήσαμε και κάναμε πράξη αυτή μας την απόφαση, παρά τις παρεμβάσεις εξωθεσμικών του Επιμελητηρίου.

Το Επιμελητήριο πρέπει να προχωρήσει, μόνο για τους Επιχειρηματίες και μόνο για την στήριξη τους.

Εμείς σαν συνδυασμός και εγώ προσωπικά δεν συζητήσαμε, ούτε καν δεχτήκαμε καμία θέση διοίκησης, παρά μόνο θέσεις τιμητικές για τους εκλεγμένους συμβούλους και για υποψηφίους μας που δεν εκλέχθηκαν.

Σε εμάς δεν επιτρέπεται καμία συναλλαγή και καμία συμφωνία του καθενός ξεχωριστά. Προφανώς όποιος δεν συμφωνεί με αυτές τις αρχές μας, δεν ανήκει στο συνδυασμό, πλέον.

29-12-2017

Για το συνδυασμό

«Επιχειρηματική Συνεργασία για το Αποτέλεσμα»

Ραψωματιώτης  Δημήτρης

 

Υστερόγραφο 1ο (31-12-2017)

Κάποιοι καλοθελητές ….. «φίλοι», «άρχισαν να βγάζουν τον εσωτερικό τους κόσμο…. δηλαδή κακίες» και διαδώσεις. 

Βέβαια ο λόγος είναι γιατί θέλουν να διασφαλίσουν την επιβίωση τους…..

Αυτό που έχω να τους πω είναι ότι την επόμενη φορά θα γράψω ονόματα, τι μου χρωστούν και τι ήθελαν, για να συνεχίσουν να είναι  «φίλοι μου».

Υστερόγραφο 2ο (2-1-2018)

Στην επικοινωνία μπορεί να έχει αξία αυτός που βγαίνει πρώτος, στην  πραγματική ζωή όμως, αξίζει όποιος μπορεί να διατηρήσει την αξιοπρέπεια του για τα πάντα».