Η Κοινωνική Οικονομία στην πράξη. Στη Ν. Τίρυνθα του Ναυπλίου κατασκευάζεται μονάδα επεξεργασίας αποβλήτων ελαιοτριβείων και παραγωγής πέλλετ από ξύλο

Μια πρώτη εφαρμογή της Κοινωνικής Οικονομίας, που προωθείται από την κυβέρνηση ως εναλλακτικός πυλώνας ανάπτυξης, προγραμματίσθηκε και ξεκινά στη Νέα Τίρυνθα του Δήμου Ναυπλιέων. Φορέας της επένδυσης είναι η εταιρεία «Οικολογική Φιλική Αναπτυξιακή Μονοπρόσωπη ΙΚΕ» που έχει ως αντικείμενο την επεξεργασίας αποβλήτων ελαιοτριβείων και μονάδα παραγωγής πέλλετ από ξύλο (κλαδέματα ελιάς κλπ).

Ο Πρόεδρος της Βουλής κ. Βούτσης, στην πρόσφατη έκθεση Κοινωνικής Οικονομίας, στην ΤΕΧΝΟΠΟΛΗ. ©Copyright: Hellenic Parliament-Photographer: Aliki Eleftheriou
Athens-Greece

Ήδη, η Μελέτη Περιβαλλοντικών επιπτώσεων έχει διαβιβασθεί στο Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου και έχει τεθεί σε δημόσια διαβούλευση, όπως ο νόμος ορίζει, από  τις  20 Οκτωβρίου 2017 έως τις 7 Δεκεμβρίου 2017. Οι ενδιαφερόμενοι να καταθέσουν απόψεις θα πρέπει να το πράξουν μέχρι 23 Νοεμβρίου 2017.   

Αρμόδιες Υπηρεσίας της Περιφέρειας για την παροχή των σχετικών περιβαλλοντικών πληροφοριών, την κατάθεση απόψεων των πολιτών και την εισήγηση στο ΠΕ.ΣΥ. Πελοποννήσου είναι η Δ/νση Ανάπτυξης Π.Ε. Αργολίδας και το Τμήμα Περιβ/ντος & Υδροοικονομίας Π.Ε. Αργολίδας.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ: ΕΔΩ

 

 

 

 

Σχολιάστε ελεύθερα

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

x

ΤΟ ΜΑΘΑΤΕ;

Φίμωσαν τους τοπικούς εκπροσώπους της Χρυσής Αυγής και έφεραν ένα Αθηναίο για υποψήφιο βουλευτή Αργολίδας

Η “Χρυσή Αυγή”, αποφάσισε να αναγγείλει τον υποψήφιό της για την Περιφέρεια Πελοποννήσου από την ...