Το “ARGOS WHITE NIGHT RUN“ με τη ματιά του Προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου

55

Με ανάρτησή του, στο προσωπικό του προφίλ ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Άργους, Αντώνης Καλοθέου, χαρακτηρίζει την ενέργεια διεξαγωγής του 1ου “ARGOS WHITE NIGHT RUN“ ως επιτυχή. Καταγράφει τις παρατηρήσεις του και επισημαίνει, μεταξύ άλλων ότι “ο κόσμος το ευχαριστήθηκε με την συμμετοχή του και παράλληλα ξέφυγε από την καθημερινότητα και το διασκέδασε”.

Είναι άξιο επισήμανσης ότι, ο Αντώνης Καλοθέου, σεβόμενος και υπερασπιζόμενος την Ελληνική γλώσσα, έχει ως τίτλο στην ανάρτησή του “Δύο λόγια για το Νυχτερινό Δρόμο”.

Αντώνης Καλοθέου

Δύο λόγια για το Νυχτερινό Δρόμο.

Γνώμη μου είναι ότι η διοργάνωση ήταν καλή και η συμμετοχή του κόσμου στον αγώνα αναλογικά αρκετά μεγάλη.

Βέβαια ήταν η πρώτη εμπειρία και οι όποιες παραλήψεις θα μπορούν να βελτιωθούν σε επόμενες ανάλογες εκδηλώσεις.

Το σίγουρο είναι ότι ο κόσμος το ευχαριστήθηκε με την συμμετοχή του και παράλληλα ξέφυγε από την καθημερινότητα και το διασκέδασε.

Τώρα να δούμε τον οικονομικό απολογισμό από πλευράς των εμπόρων και των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Στο εμπορικό κομμάτι που με αφορά, ανάλογα με την εποχή που έγινε η διοργάνωση, πήγαν καλά τα καταστήματα που προβλήθηκαν με τις προσφορές τους και προώθησαν την συμμετοχή τους στο διαδίκτυο και λιγότερο καλά όσοι για δικούς τους λόγους ήταν επιφυλακτικοί με την συμμετοχή τους.

Από πληροφορίες που έχω ο κόσμος που μπήκε στα εμπορικά καταστήματα ήταν ντόπιος, δηλαδή Αργολίδα.

Φυσικά ο περισσότερος κόσμος βγήκε για να παρακολουθήσει και μόνο την εκδήλωση ή να κάνει μια βόλτα στο κέντρο και στα καταστήματα, γι αυτό οι καφετέριες και το πρόχειρο φαγητό ήταν πλήρες από κόσμο.

Συμπέρασμα όπως και να έχει τη διοργάνωση του “ARGOS WHITE NIGHT RUN“ μόνο θετική μπορούμε να την δούμε.