ΚΩΣΤΟΥΡΟΣ: Ολοκληρώθηκαν με άριστη οργάνωση και διεξαγωγή οι εκδηλώσεις του θεσμού «Αύγουστος και Μνημεία»

39

«Η φετινή διοργάνωση του θεσμού πλέον «Αύγουστος και Μνημεία» ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία, κάνοντάς μας να νιώσουμε έντονα την στήριξη και την αγάπη του κόσμου με την τόσο μεγάλη συμμετοχή σε κάθε βραδιά της διοργάνωσης.
Ήταν η αφορμή για να βιώσουμε μια ακόμα φορά, τις δυνατότητες της φυσικής ομορφιάς, της ιστορίας των μνημείων μας αλλά και των ανθρώπων αυτού του τόπου.

Η διάθεση επένδυσης του Δήμου Ναυπλιέων στον πολιτισμό δικαιώθηκε και απλά απέδειξε, ότι η κοινωνία, οι δημότες αλλά και όλοι οι επισκέπτες μας έχουν ανάγκη και απαίτηση συγχρόνως για τέτοιες εκδηλώσεις, οι οποίες στο δήμο μας δεν κάμπτονται ούτε νοθεύονται από την οικονομική κρίση, όσο σκληρή κι αν είναι.

Για την πραγματοποίηση όμως και την επιτυχή έκβαση της όλης διοργάνωσης δούλεψαν και συνεργάστηκαν πολλοί, οι οποίοι αξίζουν ένα θερμό «ευχαριστώ».

Ευχαριστώ λοιπόν , την προϊσταμένη της εφορείας αρχαιοτήτων Αργολίδας κ. Άλκηστη Παπαδημητρίου, τον διοικητή και το προσωπικό της τροχαίας Ναυπλίου, τον διοικητή και το προσωπικό της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ναυπλίου, τους εργαζόμενους στους αρχαιολογικούς χώρους, όπου έγιναν οι μουσικές συναυλίες, το σώμα Σαμαρειτών παράρτημα Ναυπλίου , τους πολιτιστικούς και επιμορφωτικούς συλλόγους του δήμου μας , τους προέδρους των τοπικών διαμερισμάτων, τα τοπικά και αθηναϊκά Μ.Μ.Ε. για την προβολή και υποστήριξη των εκδηλώσεων, τους φίλους δημότες που εθελοντικά στάθηκαν συνδετικοί κρίκοι με τους καλλιτέχνες που πλαισίωσαν τη διοργάνωση, τη διεύθυνση καθαριότητας και τους υπαλλήλους της, και τέλος, τους συνεργάτες μου, που ακούραστα και με περίσσευμα προσφοράς, συνέβαλλαν καθοριστικά στην όλη διοργάνωση. Αναμφίβολα, η αρωγή τους έστεψε το όλο εγχείρημα με επιτυχία.

Πιστεύω στη συνέχιση αυτής της εξαίρετης συνεργασίας όλων, ανανεώνοντας το ραντεβού μας για τον «Αύγουστο και Μνημεία 2018».