Γιάννης Αθανασόπουλος: Ώρα μηδέν για τη Νέα Κίο

152
Γιάννης Αθανασόπουλος

Σε ένα αποκαλυπτικό άρθρο του στην ιστοσελίδα fryktoria.gr, ο Δημοτικός Σύμβουλος Γιάννης Αθανασόπουλος αναφέρεται στα προβλήματα που δημιουργούοι παραβατικοί Ρομά στην Νέα Κίου και κατανομάζει ως υπεύθυνους το πολιτικό σύστημα και το πολιτικό προσωπικό της Αργολίδας.

Αποκαλύπτει ότι «…από τους διαβιούντες πέριξ της πόλεως μόνο το 13% έχει συναίσθηση που βρίσκεται. Στέλνει τα παιδιά του στο σχολείο καθαρά συνεσταλμένα αλλά όπως γράφω παραπάνω είναι μόνο 13%».

Από το άρθρο του Γιάννη Αθανασόπουλου, (Μπορείτε να το διαβάσετε ολόκληρο ΕΔΩ ) παραθέτουμε το τελευταίο μέρος.

«Η κατάσταση χειροτέρεψε και είχε αυξητική τάση.

Και εδώ έπρεπε να έχει παρέμβει η πολιτεία. Αλλά ποια πολιτεία; Οι βουλευτές της περιοχής έχουν ανάγκη τα ψηφαλάκια και είναι πολλά και με μικροϋποσχέσεις και μερικά δανεικά βοηθήματα με τη δικαιολογία ότι είναι ευάλωτοι (τώρα πώς είναι ευάλωτοι με οχήματα δεκάδων χιλιάδων ευρώ δεν το καταλαβαίνω). Και φυσικά, όταν τα παράπονα των νόμιμων κατοίκων της Νέας Κίου γίνονται έντονα, στρογγυλεύουν τα πράγματα με λέξεις όπως «θα τους εντάξουμε» και τα λοιπά

Και ποιος τους είπε ότι θέλουν να ενταχθούν;

Και λόγος είναι, εάν συμβεί αυτό, χάνουν τα δικαιώματα. Αυτό λοιπόν είναι μία επιχειρηματολογία της «μπούρδας» και του «αέρα» γι΄ αυτούς. Ατυχώς για αυτούς, έγινε το έγκλημα στην παραλιακή για να μας προσγειώσει στην οδυνηρή πραγματικότητα.

Κύριοι βουλευτές έχετε τα «κάκαλα» να πιέσετε τη δικαστική εξουσία, δηλαδή τον κύριο Φλωρίδη, ή να «κάνουμε πώς κοιμόμαστε» όπως είπε ο κ. Τόσκας; Με 176 km την ώρα δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για το συμβάν. Η εγκληματικότητα και η παραβατικότητα δεν έχει ταβάνι. Στην Νέα Κίο την πόλης της δημοκρατίας και του πολιτισμού, είναι σκέτη κόλαση.

 Οι ευθύνες για ό,τι συμβεί από τώρα και ύστερα θα βαραίνει τους κ.κ υπουργούς

1.- Χρυσοχοΐδη

2.- Φλωρίδη

3.- τους κ.κ βουλευτές του νομού (Ανδριανό, Πουλά και Γαβρήλο)

4.- την αποκεντρωμένη διοίκηση, τις υπηρεσίες πολεοδομίας, την περιφέρεια Πελοποννήσου, τον Δήμο Άργους Μυκηνών, τον Αντιδήμαρχο Νέας Κίου)

Έχουμε να προτείνουμε Λύσεις. Δεν είμαστε μόνο καταγγελτικοί.

  1. Επέκταση σχεδίου πόλης τώρα
  2. Πολεοδόμηση της περιοχής άμεσα.

 Με εκτίμηση

Γιάννης Αθανασόπουλος

Πρόεδρος συλλόγου ενεργών πολιτών Ν. Κίου «οι Κυανοί»