Δεν ξεκίνησε καλά η κα Πένυ Κουραβέλου

327
Γιάννης Μαλτέζος με Πένυ Κουραβέλου

γράφει ο Ε.Π.ΜΟΝΟΣ

Δεν ξεκίνησε καλά η κα Πένυ Κουραβέλου τη θητεία της, ως “Συμπαραστάτριας του Δημότη και της Επιχείρησης”. Η δημόσια δήλωσή της με την οποία στρέφεται κατά του επικεφαλής της μείζονος Μειοψηφίας Δημήτρη Καμπόσου επί 13 χρόνια Δημάρχου του Δήμου Άργους αρχικά και Άργους –Μυκηνών στην συνέχεια, δείχνει αμετροεπή χαρακτήρα και έλλειψη σεβασμού στην αποστολή της.

Η αμετροεπής δήλωση της έμπιστης του Γιάννη Μαλτέζου, που εκλέχθηκε σε μια θέση για την οποία εκφράζονται αμφιβολίες αν μπορεί ή αν θα της επιτρέψουν να την τιμήσει, επιβεβαιώνει τους φόβους που εκφράσθηκαν δημοσίως και με θεσμικό τρόπο, σε αντίθεση με τις δικές της δηλώσεις που διοχετεύθηκαν σε φιλικά παραταξιακά ΜΜΕ.

Κρίμα! Έχασε μια ευκαιρία να επιδείξει συναίσθηση των ευθυνών και των καθηκόντων της δηλώνοντας ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ότι «…θα ήθελα να έχω υπερψηφιστεί από το σύνολο των Δημοτικών Συμβούλων. Όμως με τη στάση μου και τις παρεμβάσεις μου σκοπεύω να αποδείξω ότι θα είμαι Συμπαραστάτρια ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΩΝ».

Δεν το έκανε και προτίμησε να βάλει μπροστά τον εγωισμό της και την εξάρτησή της από τον Γιάννη Μαλτέζο.

Θα την κρίνουμε επιεικώς υποθέτοντας πως στο μέλλον θα σταθεί στο ύψος του ρόλου που της ανατέθηκε.

Ευχόμαστε λοιπόν καλή επιτυχία και με την ευκαιρία, καλόν θα ήτο να δώσει στη δημοσιότητα το τηλέφωνο και το mail όπου θα πρέπει να απευθύνονται οι Δημότες και οι επιχειρήσεις που αδικούνται από τις αποφάσεις και τις πρακτικές του Γιάννη Μαλτέζου.

Σύντομα όμως, για να μη δώσει το δικαίωμα να την επικρίνουν για αδιαφορία και συγκάλυψη ενεργειών και αποφάσεων του Γιάννη Μαλτέζου και των έμπιστων συνεργατών του.