Μισή αλήθεια… Διαστροφή και Οικειοποίηση!

40

γράφει ο Ε.Π.ΜΟΝΟΣ

Δηλαδή τι θα τον πείραζε να φανεί έστω και για μία φορά πολιτικά έντιμος;

Αντί να πει, στις δηλώσεις του για την αντιμετώπιση των πυρκαγιών «Ο δήμος Άργους Μυκηνών είχε φροντίσει ήδη πριν το Πάσχα όλες οι δεξαμενές και οι 24, που έχουν τοποθετηθεί εντός του Δήμου μας, να είναι γεμάτες νερό» να έλεγε το σωστό: «Οι 24 υδατοδεξαμενές που φτιάχτηκαν το 2023 με υπόδειξη της Πολιτικής Προστασίας και πάγια υποχρέωση ΔΕΥΑΑΡΜ να τις κρατάει γεμάτες, αποδείχθηκαν πολύ χρήσιμες». Τόσο πολύ θα υπέφερε αν απέδιδε τα εύσημα εκεί που ανήκουν, δηλαδή στην Κυβέρνηση και στον Καμπόσο που έκαναν καλά τη δουλειά για την οποία εξελέγησαν αντί να τα οικειοποιείται;;

Με αυτή την τακτική που τον διακρίνει, κινδυνεύουμε σε λίγο, να ακούσουμε τον Γιάννη Μαλτέζο να μας λέει «Το νέο δημαρχείο η κατασκευή του οποίου ξεκινάει και πάλι οφείλεται στις άοκνες προσπάθειές μου(!)». Ίσως μάλιστα να τον ακούσουμε να δηλώνει πως …«Προχωράμε στην κατασκευή καταφυγίου αδεσπότων με εξασφαλισμένη πίστωση(!)» ή «Προγραμματίσαμε την δημιουργία του Πάρκου Πόλης(!)».

Τελικά, από τα πολλά ψέματα που λέει και την επιστημονική διαστροφή της αλήθειας που κάνει φτάσαμε στο σημείο…να  ντρέπεται και η ντροπή!