Η Φωνή της Λογικής επικράτησε!

282
Λατινοπούλου με Καμπόσο

Ο Δημήτρης Καμπόσος, ξεκαθάρισε τα πράγματα με τον εαυτό του, πήρε την απόφαση και έκανε το νέο μεγάλο πολιτικό βήμα. Όχι μόνον αποχώρησε από τη Νέα Δημοκρατία αλλά και ανακοίνωσε την συμμετοχή του στο κόμμα “Φωνή Λογικής” της Αφροδίτης Λατινοπούλου. Ένα νέο αλλά πολλά υποσχόμενο κόμμα τα πολιτικά χαρακτηριστικά του οποίου το εντάσσουν στον ευρύτερο χώρο των Πατριωτικών, Ταυτοτικών, Εθνικιστικών κομμάτων. Των κομμάτων που όπως όλα δείχνουν θα οδηγήσουν και πάλι τους Λαούς της Ευρώπης, την επόμενη δεκαετία.

Στο μήνυμά του, με το οποίο αναγγέλλει την απόφαση που πήρε, απευθύνεται στους ανθρώπους που τον πιστεύουν και τον ακολουθούν και τους λέει «Τώρα αρχίζει ο αγώνας»! Είναι το ίδιο μήνυμα που εκπέμπει από τότε που ένοιωσε την πολιτική του φύση, ως μαθητής μέλος της ΕΝΕΠ (Νεολαίας της Εθνικής Παράταξης). Ως σπουδαστής της (τότε) Γυμναστικής Ακαδημίας όπου δημιούργησε ανεξάρτητη Σπουδαστική Παράταξη, κόντρα στις κομματικές οργανώσεις του συστήματος και στη συνέχεια ως στέλεχος της ημιανεξάρτητης ΔΑΠ-ΝΔΦΚ. Ως καθηγητής, στέλεχος της συνδικαλιστικής παράταξης ΔΑΚΕ και τέλος, ως Δήμαρχος, μέλος της κυβερνητικής Νέας Δημοκρατίας.

Τον πολιόρκησαν τέσσερα κόμματα και αυτός επέλεξε τη Φωνή της Λογικής. Επέλεξε τον κομματικό φορέα που πιστεύει ότι ενστερνίζεται και υπηρετεί τις αρχές και τις αξίες για τις οποίες αγωνίζεται από τη μαθητική του ηλικία.

«Τώρα είναι η ώρα για μια απόφαση «Φυγής προς τα εμπρός» με στόχο την δέσμευση των αιτημάτων των καιρών (εντός και εκτός Ελλάδος), την μαζικότητα του κόμματος και της μετατροπής του από καταφύγιο διαμαρτυρομένων σε Πολιτικό κόμμα κυβερνητικής προσδοκίας στο ορατό μέλλον. Αυτά επιτάσσει η Φωνής της Λογικής!» δήλωσε στο akromolio.gr απαντώντας στην ερώτηση «Γιατί έκανε την κίνησή του τώρα».

ΤΙ ΕΓΡΑΨΕ ΧΤΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ FACE BOOK

“ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ !

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΤΗΝ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΦΥΛΑΞΟΥΜΕ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΜΑΣ . ΟΧΙ ΣΤΟ ΔΙΧΑΣΜΟ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ.

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΔΗΓΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΜΑΣ.

ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΗ ΔΙΧΌΝΟΙΑ ΚΑΙ ΑΣ ΚΙΝΗΘΟΎΜΕ ΕΝΩΜΈΝΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΎΡΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΝΑΓΚΑΖΟΥΝ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ΠΙΑ. ΦΤΑΝΕΙ Ο ΚΑΤΗΦΟΡΟΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΊΑ ΜΑΣ. Γιαυτά που όλοι συζητάμε μεταξύ μας ήρθε η ώρα ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ.!”

 Σχετικό άρθρο: Ο Καμπόσος πήρε την απόφασή του. https://akromolio.gr/2024/09/%ce%bf-%ce%ba%ce%b1%ce%bc%cf%80%cf%8c%cf%83%ce%bf%cf%82-%cf%80%ce%ae%cf%81%ce%b5-%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%b1%cf%80%cf%8c%cf%86%ce%b1%cf%83%ce%ae-%cf%84%ce%bf%cf%85/