Αποπομπή του Σωκ. Δωρή από τη ΔΕΥΑΝ ζητά το Εργατικό Κέντρο

181

«Εκφράζουμε τον αποτροπιασμό μας για την συμπεριφορά προς τον εργαζόμενο του Προέδρου της επιχείρησης και ζητούμε άμεσα από τον κ. Δήμαρχο την ΑΠΟΠΟΜΠΗ ΤΟΥ από την νευραλγική αυτή θέση», αναφέρει η ανακοίνωση του Εργατικού Κέντρου Ναυπλίου Ερμιονίδας που εκδόθηκε χθες, Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2024.

Η ανακοίνωση εκδόθηκε μετά τη λήξη της έκτακτης συνεδρίασης του Δ.Σ. το οποίο συγκλήθηκε με αφορμή το γνωστό συμβάν της ΔΕΥΑΝ, με την έντονη λογομαχία Προέδρου και εργαζόμενου.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

«Το Δ.Σ. του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Ναυπλίας – Ερμιονίδας, σε έκτακτη συνεδρίαση του, αφού άκουσε διεξοδικά τις θέσεις των εκπροσώπων του σωματείου της ΔΕΥΑΝ, οι οποίοι είχαν πληροφορηθεί τις λεπτομέρειες του συμβάντος, εις βάρος του συναδέλφου τους, είτε από τον ίδιο, είτε ευρισκόμενοι επί τόπου όταν αυτό εξελισσόταν, αντιμετώπισαν το πρωτοφανές αυτό περιστατικό με μεγάλη λύπη και τεράστιο προβληματισμό συγχρόνως, παρόλο που όπως μας διαβεβαίωσαν οι συνάδελφοι του παθόντος είναι σύνηθες περίπου κάτι τέτοιο με τον συγκεκριμένο Πρόεδρο της ΔΕΥΑΝ.

  Ευτυχώς που μέχρι σήμερα στον πολλαπλώς ευπαθή συνάδελφο μας δεν συνέβη κάτι χειρότερο, λόγω και της φροντίδας του νοσηλευτικού προσωπικού του Νοσοκομείου μας.

  Για αυτό ως υπερκείμενη οργάνωση του σωματείου της ΔΕΥΑΝ στο οποίο ανήκει ο παθών εκφράζουμε τον αποτροπιασμό μας για την συμπεριφορά προς τον εργαζόμενο του Προέδρου της επιχείρησης και ζητούμε άμεσα από τον κ. Δήμαρχο την ΑΠΟΠΟΜΠΗ ΤΟΥ από την νευραλγική αυτή θέση ώστε να μην θρηνήσουμε εξ αιτίας της συνεχιζόμενης συμπεριφοράς του και άλλα περιστατικά που μπορούν να αποβούν μοιραία για τους εργαζόμενους κυρίως αυτούς που πάσχουν από γνωστές σε όλους ασθένειες.

   Και το ζητούμε αυτό επιμόνως αφού ο υπεύθυνος της ΔΕΥΑΝ Πρόεδρος δεν μπορεί να διέλθει το τραγικό περιστατικό με μια απλή δημόσια συγγνώμη, ώστε στο μέλλον λόγω του χαρακτήρα και της αυταρχικότητας του να βρεθούμε σε ένα μεγαλύτερο προαναγγελθέν κακό».