Συνεργάζεται με πλαστογράφους ο Γιάννης Μαλτέζος;

1033

γράφει ο Πολύδωρος Ιππ. Δάκογλου

Αν έγραφα “πιο σκληρά” ή πιο ανεύθυνα θα έπρεπε ο τίτλος μου αντί για ερωτηματικό να έχει στη θέση αυτή ένα θαυμαστικό. Να έγραφα δηλαδή, κατηγορηματικά, «Συνεργάζεται με πλαστογράφους ο Γιάννης Μαλτέζος!»

Προτίμησα όμως το ερωτηματικό χαρίζοντάς του την αμφιβολία της άγνοιας. Δηλαδή να μη ξέρει τι (του) γίνεται στην υπόθεση των αδεσπότων με τις πλαστογραφίες που βγήκαν στο φως της δημοσιότητας.

Για όποιους δεν γνωρίζουν το θέμα, πρόκειται για την πλαστογράφηση των υπογραφών δύο (τουλάχιστον) φιλόζωων και την έκθεσή τους σε δημόσια κατακραυγή, με πρόθεση να αποδοθούν εύσημα στο Γιάννη Μαλτέζο και σε συνεργάτες του για τον τρόπο που αντιμετωπίζουν τα αδέσποτα στο Δήμο Άργους Μυκηνών.

Τα αποδεικτικά στοιχεία της πλαστογραφίας καθώς και τα ονόματα των Δημοτών που κάποιοι συνεργάτες του Γιάννη Μαλτέζου πλαστογράφησαν, παρά τη θέλησή τους, με σκοπό την αποκόμιση οφέλους για τους ίδιους (τους πλαστογράφους) και τον προϊστάμενό τους Γιάννη Μαλτέζο, μπορείτε να τα διαβάσετε στον σύνδεσμο ΕΔΩ

Στο ρεπορτάζ που σας παρέπεμψα, καταγράφονται όλα. Και σε προηγούμενα ρεπορτάζ και άρθρα θα μπορέσετε να διαβάσετε για θανατώσεις ζώων χωρίς την τήρηση καμίας εγγύησης ότι ήταν αναγκαίοι (ουσιαστικά για αυθαίρετη αφαίρεση της ζωής τους), για θάνατο Δημότη από επίθεση αγέλης, για δεκάδες νοσηλείες στο νοσοκομείο λόγω τραυματισμών από επιθέσεις αδεσπότων, για συνθήκες τρόμου σε συνοικίες του Άργους και σε χωριά του δήμου, για αποθήκευση πτωμάτων σε οικιακούς καταψύκτες μέσα στο χώρο της Χοντραγοράς, εκεί δηλαδή αό που διακινούνται τα φρέσκα τρόφιμα για όλα τα μαγαζιά της Αργοναυπλίας, και άλλα πολλά.

Επανερχόμενος στην ουσία του σημερινού μου άρθρου τονίζω.

Έχουμε μια καραμπινάτη αποκάλυψη δημόσιας καταγγελίας που κάνουν –επωνύμως δύο διακεκριμένοι Δημότες του Άργους ότι πλαστογραφήθηκε η υπογραφή τους από συγκεκριμένους συνεργάτες του Γιάννη Μαλτέζου, ο ένας των οποίων αναφέρεται και ονομαστικά, με ιδιοτελή σκοπό τη απόκτηση οφέλους.

Το ερώτημα λοιπόν που επέλεξα ως τίτλο, το οποίο απευθύνεται στον Γιάννη Μαλτέζο, είμαι υποχρεωμένος να το μετατρέψω και να το θέσω ως εξής:

«Ο Γιάννης Μαλτέζος, θα συνεχίσει να εμπιστεύεται και να συνεργάζεται με τους ανθρώπους που καταγγέλλονται για καραμπινάτη πλαστογραφία ή θα τους απομακρύνει άμεσα από τα αξιώματα (και τις αμοιβές) που με υπογραφή του απολαμβάνουν»;

Και τώρα πια, δεν θα έχει τη δικαιολογία ότι «Δεν ήξερα τι μου γινόταν»!