Η δύναμη της θέλησης ονομάζεται Γεωργία Καλτσή

459

Αισιόδοξη, δυνατή, δραστήρια  και χαμογελαστή η Ναυπάκτια Γεωργία Καλτσή, χαίρεται την κάθε στιγμή της ζωής και παράλληλα χαρίζει δύναμη. Μπορεί από το 2015, μετά από ένα τροχαίο ατύχημα να βρίσκεται σε αναπηρικό αμαξίδιο, όμως αυτό δεν την κράτησε μακριά από τα πράγματα που αγαπά.

Όπως αναφέρει, μιλώντας στο thebest.gr, νιώθει ότι μαζεύει εμπειρίες για τρεις ζωές, ότι ζει στιγμές και για τους φίλους της που ήταν μαζί στο τροχαίο.  Στο αυτοκίνητο εκτός από την ίδια, επέβαιναν ο  21χρονος Αποστόλης που έχασε τη ζωή του και άλλες δύο φίλες της που τραυματίστηκαν και παρέμειναν έως και για χρόνια  στο νοσοκομείο. Από το σημείο του ατυχήματος περνάει καθημερινά μέχρι και σήμερα. Όσο κι αν ακούγεται περίεργο, από αυτό παίρνει δύναμη για να συνεχίσει, μέρα με τη μέρα. Ήταν το σημείο που βρέθηκαν όλοι μαζί για τελευταία φορά.

Κάνει ταξίδια, πραγματοποιεί ομιλίες σε σχολεία, κάνει το μεταπτυχιακό της έχοντας σπουδές στην διαιτολόγια- διατροφολογία. Τον Απρίλιο του 2019 την είδαμε σε επίδειξη μόδας από τον Πατρινό  σχεδιαστή Δημήτρης Στρέπκο ενώ πρόσφατα συμμετείχε σε σποτ για την ανταποδοτική ανακύκλωση μαζί με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Όπως αναφέρει, μετά το viral – όπως το αποκαλεί και η ίδια- τροχαίο, κέρδισε μία δεύτερη ευκαιρία στη ζωή και δεν άφησε λεπτό να πάει «χαμένο».

«Δεν μπορώ να δεχθώ, να διανοηθώ ότι κάποιος που βρίσκεται σε αυτή τη ζωή δεν έχει την όρεξη και τη θέληση να δει πράγματα»

Τα τελευταία δυο χρόνια ασχολείται με την ξιφασκία κάνοντας μάλιστα αισθητή την παρουσία της ως πρωτοεμφανιζόμενη. Έχει παίξει με γυναίκες από όλο τον κόσμο. «Εκεί που είχα πάρει φορά, ήρθε η πανδημία και «πάγωσαν» όλα. Είχα καλές πιθανότητες να διεκδικήσω μία θέση για τους ερχόμενους παραολυμπιακούς αγώνες. Στους επόμενους να ξέρεις ότι θα είμαι εκεί, για αυτούς που πιστεύουν και για αυτούς που δεν πιστεύουν σε εμένα»

Διαβάστε τη συνέχεια στο  https://www.thebest.gr