Αναμένονται συνταρακτικές αποκαλύψεις για τα έργα και τις ημέρες ΑΝΕΛ-Πάνου Καμμένου και των συνεργατών του από το Θανάση Μπέλτσο.

231

Ο Θανάσης Μπέλτσος είναι από τον Πύργο Ηλείας. Ο Θανάσης είναι ένας εκ των συντακτών της ιδρυτικής διακήρυξης των ΑΝΕΛ. Είναι πολιτικό πρόσωπο και τώρα η κύρια επαγγελματική του ασχολία είναι το otavoice.

Ο Θανάσης τόσο καιρό είχε σιωπήσει, για όσα ακούγονταν για τα χάλια των «πατριωτών» και παλιών του συναγωνιστών, των ΑΝΕΛ (πλέον οι περισσότεροι γλείφονται μαζί με τους Εθνομηδενιστές του ΣΥΡΙΖΑ και των ακόμα χειρότερων Εθνοπροδοτικών συνιστώσων του) και το ξεπεσμό του χαρακτήρα του Πάνου Καμμένου.

Όπως έλεγε συχνά ο ίδιος αυτό το έκανε μόνο για το καλό της Πατρίδας και γιατί ο ίδιος δεν έκρινε ωφέλιμο για τη χώρα να πρωτοστατούν οι προσωπικές αντιπαραθέσεις των Εθνικών προβλημάτων.

Με σημερινή του ανακοίνωση, που μπορείτε να δείτε στο προσωπικό του λογαριασμό στο fb ΕΔΩ , ενημερώνει ότι η σιωπή αυτή τελειώνει σύντομα και η κοινωνία όλη θα πληροφορηθεί τα έργα και τις ημέρες του Πάνου Καμμένου και των συνεργατών του, όταν ήταν εν τη «βασιλεία» τους (δηλαδή συγκυβέρνηση με ΣΥΡΙΖΑ και ΟΙΚΟΛΟΓΟΥΣ).

Αναμένουμε όλοι από το στόμα ενός συντοπίτη μου και Έλληνα Πατριώτη να μάθουμε πράγματα και κυρίως επιτέλους να φύγουν μερικά πολιτικά ανθρώπινα εκκρεμές από τη πολιτική ζωή του τόπου. Οι γυρολόγοι άλλωστε κομμάτων και ιδεών είναι οι χειρότεροι όλων….

Μερικές χαρακτηριστικές φράσεις που αναφέρει είναι:

 «η συμμορία του υπερπατριώτη εξαερώθηκε»

 «Ορκίστηκα και δεσμεύομαι δημόσια ότι θα βγάλω όλα τα άπλυτα της συμμορίας και του ίδιου στον αέρα»

«.Θα μάθει όλη η Ελλάδα τις βρωμιές σας. Με χαρτιά και αποδείξεις πλέον»

«Τα 2.000.000 χρήστες του otavoice.gr είναι η απάντηση στους μαφιόζους του Καμμένου»

Παρακάτω σας υπενθυμίζω την παραίτηση του ιδίου όπως την είχε ανακοινώσει με  ανάρτηση στο Facebook.

Η ανακοίνωση

«Τα όνειρα δεν έχουν αρχή και τέλος. Τα ταξίδια έχουν. Θα συνεχίσω να ονειρεύομαι , γιατί είμαι η ψυχή του Ανεξάρτητου Έλληνα. Όμως το ταξίδι που ξεκίνησε με όνειρα και πίστη για μένα τελειώνει εδώ , πριν το όνειρο μετατραπεί σε εφιάλτη.

Όταν έγραφα την Ιδρυτική Διακήρυξη των Ανεξάρτητων Ελλήνων δεν έκανα υπολογισμούς , κατέθετα ψυχή.

Όπως ψυχή κατέθεσα 7 χρόνια χωρίς υστεροβουλία και χωρίς να κρύβομαι στα δύσκολα. Πήρα πάνω μου ευθύνες που δεν μου αναλογούσαν και υπέμεινα ανήθικες συμπεριφορές εις βάρος μου.

Ήρθε όμως η ώρα με πόνο ψυχής να κλείσω μια πόρτα , που ήδη αυτοί που οδήγησαν το κίνημα σε διαλυτικά φαινόμενα μου είχαν προ πολλού κλείσει. Η απόκλιση από τις αρχές μας δεν μου επιτρέπει να κλείσω τα αυτιά μου στην φωνή της συνείδησης. Η εξουσία για μένα δεν υπήρξε ποτέ αυτοσκοπός αλλά βήμα υπηρέτησης του κοινωνικού συνόλου , της εθνικής προσπάθειας και της προάσπισης ιδεών και αρχών.

Το αυθεντικό διακύβευμα του Διστόμου παραμένει ζωντανό και αναλλοίωτο στις καρδιές μας και ελπίδα για το αύριο.

Σας ευχαριστώ όλους εσάς τους αγνούς συναγωνιστές για όσα ζήσαμε και που σημάδεψαν για πάντα την ζωή μου.

ΥΓ1. Δεν θα με δείτε να τροφοδοτώ την αντιπαράθεση πολιτικών στρατοπέδων και συμφερόντων αλλά σε εθνικούς και κοινωνικούς αγώνες , όπως άλλωστε πάντοτε έπραξα. Το θέατρο σκιών δεν μου ταιριάζει.

ΥΓ2. Στην μνήμη του αγαπημένου μου πατέρα που πρόσφατα έχασα και που θα είναι σήμερα πιο υπερήφανος για την σπορά του.

ΥΓ3. Θα μπορούσα πολλά να πω, προτιμώ λίγα λόγια αξιοπρεπή και κρυστάλλινα. Περιμένω μια ακόμη εκστρατεία λάσπης για σενάρια εξαγοράς μου, αλλά να ξέρουν ότι αυτή τη φορά δεν θα σιωπήσω.

Μπέλτσος Αθανάσιος

Ένας αληθινός Ανεξάρτητος Έλληνας και ένας συνεπής πατριώτης

Ιδρυτικό μέλος των ΑΝΕΛ , εκ των συντακτών της Ιδρυτικής Διακήρυξης

τ. Αναπληρωτής Γραμματέας Κινήματος και Γραμματέας Οργανωτικού , μέλος της Εκτελεστική Επιτροπής και υπεύθυνος εκλογικού αγώνα.

1ος εκλεγμένος στα 2 Συνέδρια του κινήματος 2013 και 2016 και μέλος του Εθνικού Συμβουλίου,

Πολιτευτής Β. Αθηνών (2012) και Ν. Ηλείας (2015).»

Σχόλιο συντάκτη-υπογράφοντα:

Με το Θανάση Μπέλτσο μας χωρίζουν αρκετά, όσο αφορά την ιδεολογία μας ή τις πολιτικές κινήσεις και πως αυτές πρέπει να γίνονται κλπ κλπ.

Όμως μας ενώνει το κυριότερο. Είμαστε και 2 ΑΓΝΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ και πάντα βάζουμε το Εθνικό συμφέρον (και το τοπικό) πάνω από οποιοδήποτε προσωπικό όφελος. Άλλωστε είναι πασίγνωστο σε όσους ασχολούνται με τα περιβόητα «κοινά» και τη πολιτική, ότι και οι 2 είμαστε «πεντακάθαρος ουρανός» εδώ και δεκαετίες, παρόλο που οι «μάγοι με τα δώρα» μας πλησίασαν πολλές φορές και με διάφορους τρόπους.  Είμαστε χρήσιμοι και πολλές φορές όχι αρεστοί και επίσης δεν διστάζουμε να «ενοχλούμε» γνωστούς ή μη, όταν το Πατριωτικό καθήκον το επιτάσσει. Γι αυτό ακόμα πολλές φορές συν-υπάρχουμε σε κινήσεις που είναι ακομμάτιστα υπέρ της Πατρίδας.

Προχώρα λοιπόν Θανάση. Δεν έχω καμιά αμφιβολία ότι θα το κάνεις.

Χάρης Μιχαλακόπουλος-Δημοτικός Σύμβουλος Πύργου Ηλείας.