Ο καθιερωμένος αγιασμός του Ραδιοφωνικού σταθμού της Μητροπόλεως Αργολίδας, για το νέο ραδιοφωνικό έτος, τελέστηκε την Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2024 στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου του Ιερού Ναού Ευαγγελιστρίας Ναυπλίου, στην Πρόνοια, στους πρόποδες του κάστρου του Παλαμηδίου.

Τον αγιασμό τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αργολίδας κ. Νεκτάριος, ο οποίος ευχαρίστησε τον Διευθυντή του Ρ/Σταθμού, κ. Γεώργιο Καζά,  τους εργαζόμενους  καθώς και όλους τους εθελοντές που νυχθημερόν φροντίζουν για το καλύτερο του Ραδιοφώνου .

Στην εκδήλωση μίλησε ο Διευθυντής του Ρ/Σταθμού κ. Γεώργιος Καζάς και ακολούθησε ο χαιρετισμός από τον Μητροπολίτη Αργολίδας.

Κεντρικός ομιλητής ήταν ο Πρωτοπρεσβύτερος Δημήτριος Κωστόπουλος όπου τυγχάνει και ραδιοφωνικός παραγωγός του ραδιοσταθμού της Μητροπόλεως Αργολίδος.

Ιδιαίτερη μνεία έκανε ο διευθυντής του Ραδιοφωνικού Σταθμού στον Εφημέριο της Ευαγγελιστρίας Ναυπλίου Πρωτ. Ελευθέριο Μίχο για την παραχώρηση της αίθουσας και την άψογη διοργάνωση της εκδήλωσης.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν οι εργαζόμενοι του σταθμού, ραδιοφωνικοί παραγωγοί και συνεργάτες, ο Σύλλογος “Φίλοι του Ραδιοφωνικού Σταθμού της Μητροπόλεως Αργολίδος”.

 

Share
Δημοσιεύτηκε από
akromolio

Recent Posts

Τάσος Χρόνης: Μετέτρεψε την Ενημέρωση σε Προπαγάνδα

γράφει ο Ε.Π.ΜΟΝΟΣ Ο Δήμαρχος του δήμου Επιδαύρου, Τάσος Χιόνης, ξεκίνησε μια νέα προσπάθεια για…

% μέρες πρίν

Η ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΡΕΙΑΣ “κολλάει στον τοίχο” την εκλεκτή του Γ. Μαλτέζου

Η απαράδεκτη και αμετροεπής ανακοίνωση της εκλεκτής του Γιάννη Μαλτέζου, που εκλέχθηκε ως Συμπαραστάτης του…

% μέρες πρίν

ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ: «Ο Δήμαρχος Πύργου ευθύνεται»

Ο Πάνος Αποστολόπουλος, τ. Πρόεδρος Επαγγελματικού Συλλόγου Κατακόλου και Μέλος της Διοίκησης του Επιχειρηματικού Συλλόγου Ηλείας…

% μέρες πρίν

ΑΡΓΟΣ: Το κινητό και το mail της Συμπαραστάτριας

Ανακοινώθηκαν οι τρόποι επικοινωνίας των ενδιαφερομένων με την Συμπαραστάτρια του Δημότη και των Επιχειρήσεων, του…

% μέρες πρίν

Το Εργατικό Κέντρο Ναυπλίου πρωτοπορεί και στον Πολιτισμό

Η Διοίκηση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Ναυπλίου – Ερμιονίδας, συνεχίζοντας την παράδοση που έχει δημιουργήσει με…

% μέρες πρίν