Το Εργατικό Κέντρο Ναυπλίου μοίρασε 5 τόνους τρόφιμα

29
Ο Ραφαήλ Μπαρού στο χώρο του ΕΚΝΕ όπου φαίνεται και ένα μέρος των προς διανομή τροφίμων

Το Εργατικό Κέντρο Ναυπλίου Ερμιονίδας πολιορκήθηκε από εκατοντάδες κατοίκους του Ναυπλίου –και όχι μόνον- οι οποίοι έτρεξαν να προλάβουν τα τρόφιμα που, για μια ακόμη φορά, τους πρόσφερε ο μεγαλύτερος φορέας της περιοχής.

Η πρωτοβουλία του Ραφαήλ Μπαρού και των μελών της διοίκησης του ΕΚΝΕ, για προσφορά τροφίμων εξαιρετικής ποιότητας σε τιμές κάτω της χονδρικής, έχει ριζώσει πια στην κοινωνία που την περιμένει με προσμονή.

Αλεύρι, Φακές, Ρεβύθια και Αμύγδαλα ήταν αυτή τη φορά τα προϊόντα που διατέθηκαν το Κυριακοδεύτερο που μας πέρασε, ενώ για τον Δεκέμβριο, όπως πληροφορούμεθα ο κατάλογος θα είναι πολύ πιο πλούσιος και εορταστικού χαρακτήρα.

«Η διανομή τροφίμων πιστοποιημένης ποιότητας σε τιμές σχεδόν κόστους, καθιερώθηκε από το Εργατικό Κέντρο Ναυπλίου Ερμιονίδας τα δύσκολα χρόνια του Μνημονίου» δήλωσε στο akromolio.gr ο Ραφαήλ Μπαρού και τόνισε «Σήμερα, που η κατάσταση εξελίσσεται δραματικά για τους εργαζόμενους και τους χαμηλοσυνταξιούχους, η πρωτοβουλία διανομής τροφίμων είναι περισσότερο από ποτέ χρήσιμη. Αυτό άλλωστε το αποδεικνύει η προσέλευση εκατοντάδων συμπολιτών που με τον τρόπο αυτό καλύπτουν βασικές ανάγκες της οικογένειάς τους».