Δύο Δημοτικοί Σύμβουλοι (ο ένας της διοικούσης παράταξης και ο άλλος της μείζονος αντιπολίτευσης) μετέφεραν με τις παρεμβάσεις τους, ο καθένας με τον τρόπο του, την πολιτική ουσία της αναταραχής που προκάλεσαν οι καταγγελίες του Κωνσταντίνου Μάκαρη για την πολιτική της Δημοτικής Αρχής στο θέμα περισυλλογής Ογκωδών αντικειμένων και Κλαδεμάτων από τους δρόμους του Ναυπλίου.

Ο Νίκος Χρόνης, επί πολλά χρόνια αντιδήμαρχος καθαριότητας των δημοτικών αρχών του Δημήτρη Κωστούρου και ο Δημήτρης Διαλιάτσης, αντιδήμαρχος με αρμοδιότητα την Αδειοδότηση και Ρύθμιση Εμπορικών Δραστηριοτήτων.

Απευθυνόμενοι και οι δύο προς τον επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ, του είπαν:

Δημήτρης Διαλιάτσης: «Λέτε πως έχετε καλή διάθεση όμως κάνετε καταγγελίες, εμπλέκετε αστυνομία και εισαγγελείς! Αυτό δεν είναι καλή πρόθεση».

«Προχώρησα στις ενέργειες αυτές γιατί δεν ήταν σωστή η διαδικασία» απάντησε ο Κωνσταντίνος Μάκαρης για να λάβει την ανταπάντηση «Και έρχεστε για διάλογο αφού έχετε πάει σε εισαγγελείς και αστυνομία! Ο διάλογος προηγείται!», με τον επικεφαλής της ελάσσονος μειοψηφίας να διακηρύσσει σε όλους τους τόνους «Εγώ τους προειδοποίησα. Και προφορικά και με γραπτά μηνύματα. Είναι παράνομο αυτό που κάνετε. Σταματήστε θα πάνε όλοι μέσα».

Νίκος Χρόνης: «Θέλω να πω στον φίλο Κώστα να κάνει πίσω. Ξέρω τα προβλήματα της καθαριότητας και δεν λύνονται με τον τύπο του νόμου. Η πόλη δεν μπορεί να μείνει βρώμικη», με τον Κωνσταντίνο Μάκαρη να απαντά λέγοντας και πάλι ότι έδειξε όλη την καλή θέληση και διάθεση συνεργασίας αλλά…

(Αναλυτικό ρεπορτάζ και αρθρογραφία για το χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο Ναυπλίου που εξελίχθηκε διαφορετικά από ότι αναμενόταν, θα δημοσιευθούν στο akromolio.gr της Πέμπτης 10 Οκτωβρίου).

Share
Δημοσιεύτηκε από
akromolio

Recent Posts

Ο φόνος της Νάντιας αφύπνισε την κοινωνία

γράφει ο Πολύδωρος Ιππ. Δάκογλου Ο οικισμός που τρέφει την ανομία, την αυθαιρεσία, την παραβατικότητα…

% μέρες πρίν

Έλεγχοι στην παραλιακή. Συλλήψεις 4 Ρομά

Λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός του τροχαίου ατυχήματος που έλαβε χώρα την 11/10/2024, η Τροχαία προέβη…

% μέρες πρίν