ΝΑΥΠΛΙΟΝ: Ξεκινάει η αποκομιδή των ογκωδών (video)

77
Ντίνα Καραγιάννη. Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Περιβάλλοντος και Πρασίνου
Δουλειά και προσήλωση στον στόχο της. αλλά και παραδοχή των αδυναμιών που εντοπίζονται  στην διαχείριση των ογκωδών αντικειμένων, είναι τα κύρια σημεία που εμφαίνονται στην ανακοίνωση της Ντίνας Καραγιάννη, Αντιδημάρχου Καθαριότητας στον Δήμο Ναυπλιέων. Θέλει δύναμη να αποδεχθείς τις αδυναμίες σου και περισσότερη να ζητήσεις συγγνώμη από τους Δημότες. Και φαίνεται ότι η κα Καραγιάννη την διαθέτει. Ίσως γιατί το δικό της ζητούμενο, δεν είναι η αυτοπροβολή, αλλά η επιτυχία της επίτευξης των στόχων της, για την καλύτερη διαβίωση του πολίτη.
Στεκόμαστε ιδιαίτερα στην ανακοίνωση συνεργασίας για την διαχείριση των ογκωδών και στην δέσμευσή της ότι ” από αύριο ξεκινάει το μεγάλο έργο της αποκομιδής των ογκωδών σε όλα τα σημεία της πόλης μας κατά προτεραιότητα“, γεγονός που υλοποιούμενο, θα δώσει οριστική λύση στο τεράστιο αυτό πρόβλημα που ταλανίζει ολόκληρη την Ελλάδα. Δυστυχώς οι περισσότεροι δήμοι (Βλέπε τον Δήμο Άργους Μυκηνών), δεν έχουν την διάθεση και την ικανότητα, να κάνουν σοβαρά βήματα όπως αυτό του Ναυπλίου, ώστε το πρόβλημα να λυθεί, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται χωματερές (παράνομες) σε όλο τον Δήμο.
Η ανακοίνωση της Αντιδημάρχου Καραγιάννη:
“Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Γενικό Γραμματέα Αυτοδιοίκησης και Αποκέντρωσης του Υπουργείου Εσωτερικών κο Σάββα Χιονίδη, ο οποίος ,στο πλαίσιο της προσυνεδριακής συνάντησης Κ.Ε.Δ.Ε. σήμερα 2-10-2024, ξεκίνησε την τοποθέτησή του επισημαίνοντας την ευχαρίστησή του «για την ευταξία, την καθαριότητα και την ευπρέπεια που αντίκρισε κατά την επίσκεψη του στην πόλη μας». Είμαστε υπερήφανοι που οι προσπάθειες και το έργο των Υπηρεσιών μας γίνεται αντιληπτό και από τους επισκέπτες της πόλης μας και υποσχόμαστε ότι θα συνεχίσουμε την προσπάθειά μας για να διορθώσουμε τα κακώς κείμενα και να βελτιώσουμε τη ζωή των συμπολιτών μας και της εικόνας της ιστορικής πόλης μας ,που αγαπάμε και σεβόμαστε. Με την ευκαιρία λοιπόν του παρόντος , ενημερώνουμε τους συνδημότες μας ότι από αύριο ξεκινάει το μεγάλο έργο της αποκομιδής των ογκωδών σε όλα τα σημεία της πόλης μας κατά προτεραιότητα και ζητάμε συγγνώμη ,αν λόγω των σοβαρών δυσκολιών που αντιμετωπίσαμε ως νέα δημοτική αρχή ,υπήρξε κάποια καθυστέρηση στον συγκεκριμένο τομέα.”
Η Αντιδήμαρχος
Καθαριότητας, Περιβάλλοντος και Πρασίνου
Δήμου Ναυπλιέων
Κωνσταντίνα Καραγιάννη
Η δήλωση του κ. Σάββα Χιονίδη