Το Δελτίο Τύπου του Δήμου Ναυπλιέων που έφτασε στα γραφεία των ΜΜΕ αποτελεί μνημείο εχθρικής στάσης ενός επίσημου φορέα της Αυτοδιοίκησης προς την Ελληνική γλώσσα.

Είναι μία ακόμα ένδειξη του γραικυλισμού που διακρίνει τις υπηρεσίες και τους υπαλλήλους που πληρώνει ο Ελληνικός Λαός για να προστατεύουν τις αξίες του και να τον υπηρετούν και αυτοί αδιαφορούν.

Η συνεχής χρήση Αμερικάνικων όρων για την παρουσίαση του προγράμματος μιας (κατά τα άλλα πολύ καλής) αθλητικής δραστηριότητας, δείχνει το βαθμό αφελληνισμού που έχουν υποστεί όσοι έγραψαν το σχετικό Δελτίο Τύπου και όσοι ανέμελα το ενέκριναν.

Στελέχη της Δημοτικής Αρχής που έχουν την ευθύνη του Πολιτισμού και του Αθλητισμού προτίμησαν να γράφουν Triathlon αντί του Ελληνικού Τρίαθλον, Κολύμβηση Kids αντί του Ελληνικού τα Κολύμβηση Παίδων, Contingency plans, For disable people, separate awarding will take place based on all of the above terms (General categories, age -groups, etc.), αντί του Ελληνικού «για τα άτομα με αναπηρία, θα πραγματοποιηθεί ξεχωριστή απονομή βάσει όλων των παραπάνω όρων (Γενικές κατηγορίες, ηλικιακές ομάδες, κ.λπ.)», και πλήθος άλλων παραδείγματα που δεν σας τα μεταφέρουμε.

Σημειώνουμε ότι οι αγώνες τελούν υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Πελοποννήσου, της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας, του Υπουργείου Πολιτισμού, του Υπουργείου Τουρισμού, του ΕΟΤ και της ΤΟΕ.

Για την ιστορία και μόνον αναφέρουμε πως οι αγώνες θα διεξαχθούν το διήμερο 5 και Οκτωβρίου στο Τολό.

Share
Δημοσιεύτηκε από
akromolio

Recent Posts

Σκληρή απάντηση Καραγιάννη σε Μάκαρη

Η αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Πρασίνου και Περιβάλλοντος, Ντίνα Καραγιάννη, αποδεικνύεται “σκληρό καρύδι”. Με αφορμή την πρωινή…

% μέρες πρίν

ΜΑΚΑΡΗΣ: «Έχει άδεια η εταιρία που διαλέξατε»; Όλα νόμιμα απαντά η Ντίνα Καραγιάννη

Ο Κωνσταντίνος Μάκαρης, Δημοτικός Σύμβουλος και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ, συνεχίζει την επίθεση…

% μέρες πρίν

Το επιτελικό κράτος συνεχίζει τις σπατάλες

γράφει ο Τάσος Λάμπρου* "Το επιτελικό κράτος συνεχίζει τις σπατάλες, πληρώνει Χρέη των Δημοτικών Επιχειρήσεων…

% μέρες πρίν

Γιάννης Μαλτέζος. «Πολύ μικρός το δέμας»

γράφει ο Ε.Π.ΜΟΝΟΣ Σηκώνεται στις μύτες των ποδιών αλλά δεν φτάνει ούτε στη μέση του…

% μέρες πρίν

ΝΑΥΠΛΙΟΝ: Ξεκινάει η αποκομιδή των ογκωδών (video)

(αναδημοσίευση από την ιστοσελίδα fryktoria.gr) Δουλειά και προσήλωση στον στόχο της. αλλά και παραδοχή των…

% μέρες πρίν