Θα πάω στη ζούγκλα (Στάδιο Πύργου Ηλείας) με τον Ταρζάν….

257

Προφανώς ο στιχουργός (Γιάννης Μαρκόπουλος- τραγούδι Θέμης Ανδρεάδης) όταν έγραφε το περιβόητο άσμα “θα πάω στη ζούγκλα με τον Ταρζάν να την περνάω φίνα κλπ”, δεν θα είχε υπόψη του ότι συνθήκες ζούγκλας θα επικρατούσαν σε ένα αθλητικό χώρο μιας Πρωτεύουσας Νομού, τον 21ο αιώνα.

Έναν χώρο που καθημερινά αθλούνται τα παιδιά μας.

Έναν χώρο που αθλείται επίσης (υπό τις αναθυμιάσεις των σκουπιδιάρικων σε απόσταση αναπνοής) ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής Αρίωνας Κολιτσόπουλος.

Έναν χώρο ΕΜΦΑΝΩΣ ΠΑΡΑΤΗΜΕΝΟ από ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΝΕΥΘΥΝΟΥΣ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΥΣ (στα όρια της ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ).

Έναν χώρο που τα τρωκτικά, οι σκνίπες, τα κουνούπια και οι “γείτονες” ευπαθείς επιδοματάκηδες κάνουν “πάρτι”.

Πραγματικά θέλει μεγάλο θάρρος ή άγνοια κινδύνου για να εκθέσεις το παιδί σου σε τέτοιες συνθήκες, με την (σωστή) αιτιολογία, ότι πρέπει να αθληθεί. Είναι φανερό ότι κάποιοι ΑΣΧΕΤΟΙ με τον αθλητισμό κάνουν κουμάντο σε  αυτό το τομέα…(εκτός εάν δεν προλαβαίνουν να ασχοληθούν επειδή σε άλλους τομείς καθηκόντων τους έχουν να ασχοληθούν με μεγάλες μπίζνες, οπότε ας δηλώσουν κώλυμα).

Στη μισή ώρα που κράτησε το ρεπορτάζ έγινα αυτόπτης μάρτυρας παιδιών και γονέων που έδιναν πραγματική μάχη με τα τρωκτικά τις σκνίπες και τα κουνούπια (είναι τραγικό να πηγαίνεις το παιδί σου να αθληθεί και ΟΛΟΙ να έχουν μέσα στις τσάντες τους αντι-κουνουπικά και αντι-αλλεργικά φάρμακα, αντί για χυμούς και νερά).

ΑΜΑΞΙ ΠΑΡΑΤΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΛΕΗΛΑΤΗΜΕΝΟ (ΑΡΑΓΕ ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ;) ΣΕ ΑΛΛΗ ΘΥΡΑ ΤΟΥ ΣΤΑΔΙΟΥΕπίσης έγινα αυτόπτης μάρτυρας μιας (δύσμοιρης) γυναίκας που είχε κλειδωθεί μέσα στο αμάξι της μαζί με το παιδί της, το οποίο ήταν περικυκλωμένο από μικρούς “ευπαθείς” που πάλευαν να ανοίξουν ΟΛΕΣ τις πόρτες για να μπουκάρουν μέσα (προφανώς όχι για να γνωριστούν καλύτερα….). Φαντάζομαι ότι αυτή η γυναίκα θα το ξανασκεφτεί πολλές φορές για να φέρει το παιδί της στο Στάδιο του Πύργου Ηλείας. Το περιστατικό αυτό όπως μου είπε η ίδια είναι σχεδόν καθημερινό φαινόμενο ….

Απολαύστε το πάλαι ποτέ Στάδιο Πύργου (Περασμένα μεγαλεία και διηγώντας τα να κλαις!) και νυν….Ζούγκλα με τρωκτικά (χωρίς όμως ούτε καν Ταρζάν)….

ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟ ΑΜΝΗΜΟΝΕΥΤΩΝ ΕΤΩΝ ΕΝΕΡΓΟΥ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟΥ
ΟΥΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΕΥΕΡΓΕΤΗ ΣΑΚΗ ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΙ ΝΑ (ΞΑΝΑ)ΓΡΑΨΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΙΝΑΚΙΔΑ ΤΗΣ ΘΥΡΑΣ 4 ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟ ΤΙΜΗΝ
ΣΚΟΥΡΙΑ ΚΑΙ ΑΓΚΑΘΙΑ ΚΑΙ ΑΛΙΜΟΝΟ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΘΛΟΥΜΕΝΟ ΒΡΕΘΕΊ ΕΚΕΙ
ΤΟ ΠΙΣΩ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΚΛΕΙΣΤΟΥ…ΕΜΦΑΝΗ Η ΜΟΥΧΛΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΠΟΥ ΜΕΣΑ ΑΘΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ
ΕΙΣΟΔΟΣ ΘΥΡΑΣ ΓΗΠΕΔΟΥ…ΣΠΑΣΜΕΝΕΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΗ ΣΗΜΑΔΙΑ ΣΤΑΤΙΚΗΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΣΤΑΔΙΟΥ
Η ΠΙΝΑΚΙΔΑ ΜΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΤΕ ΕΔΩ ΥΠΗΡΧΕ ΣΩΜΑΤΕΙΟ
ΠΡΟΣΟΧΗ…ΖΟΥΓΚΛΑ…ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΕΡΠΕΤΑ…
ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ Η ΕΔΡΑ ΤΟΥ <ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΑΡΟΥΡΑΙΩΝ> ΤΟΥ ΣΤΑΔΙΟΥ ΠΥΡΓΟΥ ΗΛΕΙΑΣ
ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙΑ ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΕΡΥΘΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΜΗ ΤΟΥ ΣΤΑΔΙΟΥ…ΛΕΗΛΑΤΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΗΜΕΝΑ ΣΤΗ ΜΟΙΡΑ ΤΟΥΣ

Άραγε το στάδιο έχει στατική και σεισμική καταλληλόλητα; Μια πολύ ενδιαφέρουσα έρευνα…

Και ένα δώρο για όσους διάβασαν το άρθρο και έφτασαν έως εδώ… Ακούστε το άσμα…  εδώ