Η παρέλαση για το ΟΧΙ, στο Ναύπλιον

42

Η παρέλαση για την επέτειο του ΟΧΙ που πραγματοποιήθηκε στο Ναύπλιον, χαρακτηρίσθηκε από την λαμπρή παρουσία των τμημάτων που παρέλασαν, την εντυπωσιακή κοσμοσυρροή θεατών και την ενοχλητική υποβάθμιση της κυβερνητικής εκπροσώπησης (έγινε σε επίπεδο Γεν. Γραμματέως Υπουργείου, σε αντίθεση με το Άργος όπου παρέστη υφυπουργός και την Ερμιονίδα όπου παρέστη Υπουργός).

Πριν από την παρέλαση πραγματοποιήθηκε επιμνημόσυνη δέηση από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Αργολίδος κ. Νεκτάριο και Κατάθεση στεφάνων στο Ηρώο του Ναυπλίου από εκπροσώπους της Κυβέρνησης, της Βουλής των Ελλήνων, της Περιφέρειας Πελοποννήσου, του Δήμου Ναυπλιέων, των Ενόπλων Δυνάμεων, των Σωμάτων Ασφαλείας, του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου και των Εφεδροπολεμιστικών οργανώσεων.

Ο κόσμος με πολύ πυκνή διάταξη, και από τις δύο πλευρές του δρόμου, ξεκινούσε από το ύψος του Εργατικού Κέντρου και έφτανε μέχρι και το Δικαστικό μέγαρο

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι φωτογραφίες έχουν παραχωρηθεί από την ηλεκτρονική εφημερίδα ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ. Στον σύνδεσμο ΕΔΩ μπορείτε να δείτε πλήθος άλλων φωτογραφιών και video.