Η παρουσία της Αφροδίτης Λατινοπούλου στην Τρίπολη, με αφορμή τους εορτασμούς για την 203η επέτειο της Άλωσης της Τριπολιτσάς, αποκάλυψε την σοβαρή και συστηματική δουλειά που έχει κάνει ο Γραμματέας του Πατριωτικού κόμματος ΦΩΝΗ ΛΟΓΙΚΗΣ, Κώστας Κόλιας, στον χώρο της Πελοποννήσου.

Στο γεύμα που παρατέθηκε στο GRAND SALLET, στο Πεδίο Άρεως, παρέστησαν 100 περίπου από τους πρωτεργάτες οργάνωσης του κόμματος στους νομούς Αργολίδας, Αρκαδίας και Κορινθίας, κάποιοι των οποίων θα είναι και υποψήφιοι βουλευτές στις εθνικές εκλογές, όποτε και αν αυτές γίνουν.

Λατινοπούλου με Δημήτρη Μπουγιώτη

Ο αντιδήμαρχος του Δήμου Ναυπλιέων Σταύρος Γαβρήλος, ο τ. Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Ναυπλίου Δημήτρης Μπουγιώτης (Πολιτικός Επιστήμων) και άλλοι, παρουσιάστηκαν στην Αφροδίτη Λατινοπούλου από τον Δημήτρη Καμπόσο, κορυφαίο στέλεχος της ΦΩΝΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ.

Η Ευρωβουλευτής και μέλος της Ευρωομάδας της Μαρί Λεπέν απάντησε σε σχετικό ερώτημα του akromolio.gr για την έλλειψη οργάνωσης του κόμματος:

«Είμαστε νέο κόμμα. Προχωράμε στην οργάνωσή μας πανελλαδικά με ανθρώπους που πιστεύουν στην Πατρίδα, στην Ταυτότητα του Ελληνισμού και στο Έθνος. Εκφράζουμε τις πολιτικές αξίες που θα ανορθώσουν την Ευρώπη. Έχουμε κορυφαία στελέχη που προετοιμάζουν το πρώτο μας συνέδριο τους προσεχείς μήνες. Εκεί θα δείξουμε στα συστημικά κόμματα τι σημαίνει κόμμα με αρχές, με σύγχρονο τρόπο σκέψης, με συμμάχους σε όλη την Ευρώπη και στελέχη που έχουν ρίζες στον Λαό των Ελλήνων».

Share
Δημοσιεύτηκε από
akromolio

Recent Posts

ΠΡΟΣΟΧΗ: Αναβλήθηκε το Δημ. Συμβούλιο Ναυπλίου

Η προγραμματισμένη τακτική δια ζώσης συνεδρίαση του Δημ. Συμβουλίου την Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2024, ματαιώνεται,…

% μέρες πρίν

Δημοτικό Συμβούλιο για Αστική συγκοινωνία στο Ναύπλιον

Με 16 θέματα συνεδριάζει την Πέμπτη 3 Οκτωβρίου στις 18.30 το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου…

% μέρες πρίν

Λατινοπούλου με Κόλλια και Καμπόσο στις γιορτές της Τρίπολης

Εθνικές Επετειακές Εκδηλώσεις για τα 203 έτη από την “Άλωση” της Τριπολιτσάς πραγματοποιήθηκαν χθες στην…

% μέρες πρίν

Το Ναύπλιο τίμησε τη μνήμη του Ιωάννη Καποδίστρια

Το Ναύπλιο την Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2024 τίμησε τη μνήμη του Ιωάννη Καποδίστρια στον ιστορικό…

% μέρες πρίν