Η εκπομπή “ΠΡΟΣΩΠΑ και ΓΕΓΟΝΟΤΑ” αυτοσυστήνεται

170

Η επανέναρξη λειτουργίας της διαδικτυακής τηλεόρασης protagonistes.tv, είναι γεγονός. Η πρώτη εκπομπή της νέας περιόδου, είναι πραγματικότητα.

Οι δημοσιογράφοι Πολύδωρος Δάκογλου και Γιάννης Παρασκευόπουλος, που θα παρουσιάζουν τα “ΠΡΟΣΩΠΑ και ΓΕΓΟΝΟΤΑ”, ολοκλήρωσαν την πρώτη εκπομπή της σειράς, στην οποία έχουν ως προσκεκλημένη “την ίδια την εκπομπή”!

Όπως μας εξηγούν, στα 25 λεπτά που διαρκεί αυτή η πρώτη εκπομπή, θα επιδιώξουν να εκμαιεύουν απαντήσεις από τους συνομιλητές τους (διακεκριμένα πρόσωπα της Κοινωνίας των Πολιτών, της Οικονομίας της Πολιτικής και της Αυτοδιοίκησης) με ερωτήσει που ΕΣΕΙΣ έχετε θέσει. Θα επιδιώξουν να ακουστούν δημόσιες δεσμεύσεις για ενέργειες που πρέπει να γίνουν προκειμένου να δοθούν λύσεις σε προβλήματα που ΣΑΣ απασχολούν. Θα επιδιώξουν να λειτουργήσουν ερευνητικά, φέρνοντας στην επιφάνεια προβλήματα που για κάποιους λόγους παραμένουν “κρυμμένα κάτω από το χαλί”. Θα επιδιώξουν τέλος να ρίξουν φως σε πρόσωπα, πράξεις και γεγονότα που επαναφέρουν στο προσκήνιο τις αξίες της προσφοράς στον συνάνθρωπο, της αγάπης προς την Πατρίδα, της διαφορετικότητας των Ελλήνων, της μοναδικότητας της φύσης μέσα στην οποία ζούμε και βεβαίως, τους προβληματισμούς της νέας γενιάς και της απόδοσης τιμής σε προσωπικότητες και πράξεις που ο χρόνος έχει σκεπάσει με τη σκόνη της λήθης.

Συντονισθείτε: Από σήμερα Τετάρτη 23 Οκτωβρίου στις 20.00 το video της εκπομπής “ΠΡΟΣΩΠΑ και ΓΕΓΟΝΟΤΑ” θα βρίσκεται αναρτημένο στο protagonistes.tv, στο akromolio.gr, στο eidhseisargolidas.gr, στο You Tube, στο facebook και όπου αλλού ΕΣΕΙΣ το αντιγράψετε και το αναρτήσετε ελεύθερα.

Πρώτος προσκεκλημένος της εκπομπής “ΠΡΟΣΩΠΑ και ΓΕΓΟΝΟΤΑ” θα είναι ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αργολίδας Φώτης Δαμούλος (Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 20.00). Θα απαντήσει σε ερωτήματα που αφορούν την Οικονομία της περιοχής, την μείωση των εισοδημάτων που βιώνουν οι Πολίτες, σε αντίθεση με την αύξηση των πόρων του αδηφάγου κράτους, τα προβλήματα των επιχειρήσεων (μικρών και μεγάλων), τον ρόλο του τραπεζικού συστήματος και την ΑΔΑΕ η οποία παρακολουθεί κάθε μας βήμα μέσω των εφαρμογών της πολυδιαφημισμένης Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης κ.α.