Ο Τσίπρας, επικουρούμενος από τον Κοτζιά και τη συμμορία των προθύμων παρέδωσε στα Σκόπια όνομα, γλώσσα και εθνότητα της Μακεδονίας.

Ο Μητσοτάκης, συνεπικουρούμενος από τον Γεραπετρίτη και την άλλη συμμορία των προθύμων προετοιμάζει την συνεκμετάλλευση των πόρων του Αιγαίου και την συμφωνία για μειωμένη επήρεια της ΑΟΖ των νησιών μας.

Ο Γ.Α.Π., ο άνθρωπος που εκλέχθηκε λόγω ονόματος και μας έχωσε στο θανατηφόρο 1ο Μνημόνιο, προετοιμάζει το έδαφος. Διαβάστε τη δήλωσή του: «Τσακωνόμαστε με τους Τούρκους για το πετρέλαιο και το αέριο στο Αιγαίο, το οποίο δεν ξέρουμε αν υπάρχει ή δεν υπάρχει. Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε μαζί τον ήλιο και τον άνεμο του Αιγαίου και να δημιουργήσουμε μια νέα εταιρική σχέση».

Η δήλωση του Γιώργου Παπανδρέου δημοσιεύθηκε στο Μητσοτακικό POLITICAL, το οποίο σχολιάζει… «Μπράβο George είπες και κάτι σωστό μια φορά».

 

Share
Δημοσιεύτηκε από
akromolio

Recent Posts

Οι Ιεροψάλτες Αργολίδας γιόρτασαν στο Άργος

Την Τετάρτη 23/10/2024 και ώρα 18"30 το απόγευμα, πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου Άργους, η ετήσια εορτή του Συνδέσμου Ιεροψαλτών Αργολίδος επί…

% μέρες πρίν

Ο Παν Μακρής Ηγείται Συνδυασμού για το ΕΒΕ Αργολίδας

Με ανακοίνωσή του προς τα ΜΜΕ της Αργολίδας, ο Παναγιώτης Μακρής γνωστοποίησε την διεκδίκηση της…

% μέρες πρίν

Γιάννης Αθανασόπουλος: Ώρα μηδέν για τη Νέα Κίο

Σε ένα αποκαλυπτικό άρθρο του στην ιστοσελίδα fryktoria.gr, ο Δημοτικός Σύμβουλος Γιάννης Αθανασόπουλος αναφέρεται στα…

% μέρες πρίν