Ήταν “δολοφονία” και όχι δυστύχημα, το τροχαίο της Κίου

260

Η νέα γυναίκα που της αφαίρεσαν τη ζωή σε τροχαίο, χθες το μεσημέρι στην παραλιακή οδό Νέας Κίου Ναυπλίου, αφήνει πίσω της τον σύζυγό της και δύο μικρά παιδιά.

Οι κόντρες που έκαναν, μεσημεριάτικα, νεαροί Ρομά της περιοχής, είχαν ως αποτέλεσμα το Ι.Χ επιβατικό που οδηγούσε ένας εξ αυτών, παραβιάζοντας διπλή γραμμή και όρια ταχύτητας, να πέσει επάνω στο αυτοκίνητό της με ιλιγγιώδη ταχύτητα, επιφέροντας τον θάνατο της και τον σοβαρό τραυματισμό δύο ακόμα που ήταν σε άλλο όχημα πίσω της.

Η Νάντια Κυριάκου, κατά την διάρκεια των 39 μόνων χρόνων της ζωής της ήταν δραστήρια και ενεργός Πολίτης.

Η παράταξη “Αλλαγή Πορείας”, με την οποία ήταν υποψήφια στις τελευταίες εκλογές στην Νέα Κίο, εξέδωσε το ακόλουθο μήνυμα:

“Με μεγάλη μας θλίψη πληροφορηθήκαμε την αναπάντεχη απώλεια της αγαπητής φίλης μας Νάντιας Κυριάκου . Για όλους εμάς που συνεργαστήκαμε μαζί της, σηματοδοτεί μια σημαντική απώλεια που κάνει την παράταξη μας φτωχότερη.

«Καλό ταξίδι».

Θα σε θυμόμαστε πάντα για την επιβλητική παρουσία σου, το πλατύ σου χαμόγελο, την αγωνιστικότητα, τη δίψα για ζωή, τα οποία θα μείνουν στη μνήμη μας.

Στην πολυαγαπημένη σου οικογένεια ευχόμαστε δύναμη ψυχής και της εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια»

Για το δολοφονικό δυστύχημα που είχε ως αποτέλεσμα τον άδικο θάνατο της Νάντιας Κυριακού εξέδωσαν κοινή ανακοίνωση οι σύλλογοι γονέων και κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου, του Νηπιαγωγείου και του Βρεφονηπιακού και Παιδικού Σταθμού Νέας Κίου στους οποίους ήταν ενεργό και δραστήριο μέλος.

Η κηδεία της θα γίνει την Κυριακή 13 Οκτωβρίου, στις 11.30πμ στον ιερό ναό της Αγίας Ειρήνης στη Νέα Κίο.