γράφει ο Ε.Π.ΜΟΝΟΣ

Γράφει ο Γιάννης Μαλτέζος στο προσωπικό του facebook:

«Η Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Άργους κ. Αναστασία Τζίμου μαζί με τον dj της Λευκής Νύχτας κρατούνται στο Α. Τ. Άργους ύστερα από καταγγελία που έγινε στην Άμεση Δράση της Αθήνας, σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες». Και συνεχίζει: «Είναι αλήθεια ότι κάποιοι προσπαθούν να αμαυρώσουν αυτήν την νύχτα αλλά δεν τα κατάφεραν…» !!!

Καταλήγει δε, με μία υπόσχεση, αναφερόμενος προφανώς σε αυτούς που υποθέτει ότι έκαναν το ανώνυμο τηλεφώνημα «Οι δικές τους συλλήψεις θα φροντίσω να γίνουν πρωί, με το φως της ημέρας άλλωστε το καλό πάντα κερδίζει».

Μόλις το αφεντικό έδωσε το σύνθημα, έτρεξαν από πίσω του τα μισθοδοτούμενα εργαλεία.

«Σπασμωδικές κινήσεις. Δείχνουν την μικροψυχία τους αλλά κυρίως τον φόβο τους», γράφει ο ένας, ενώ ο άλλος μιλάει για «δήμαρχο του χρέους», αφήνοντας να αιωρείται το ερώτημα αν εννοεί τον Γιάννη Μαλτέζο που χρέωσε το Δήμο και τους Δημότες με αχρείαστο (κατά πολλούς) δάνειο 5.000.000 ευρώ.

Ο Γιάννης Μαλτέζος με αυτό που έγραψε είναι βαρύτατα εκτεθειμένος. Με άλλα λόγια, όταν γράφει «Οι δικές τους συλλήψεις θα φροντίσω να γίνουν πρωί, με το φως της ημέρας άλλωστε το καλό πάντα κερδίζει», είναι σαν να υπόσχεται ότι θα προσπαθήσει να τους βρει και να τους εκθέσει για να τιμωρηθούν. Αν δεν το κάνει αυτό θα σημαίνει ότι συγκαλύπτει κάποιους και αυτοί οι κάποιοι σίγουρα δεν είναι αντίπαλοι.

Ο Γιάννης Μαλτέζος, με πλούσιο ιστορικό παροχής πληροφοριών προς την ΕΛ.ΑΣ. σε θέματα που κατά καιρούς θεωρούσε ότι γίνονται παρανομίες από εργαζόμενους, με εντολή της προηγούμενης δημοτικής αρχής, έβαλε μόνος του τον εαυτό του στη μέγγενη της αλήθειας και τέθηκε ακόμα μια φορά υπό την βάσανο της αναξιοπιστίας. Ακόμα χειρότερα γιατί, σε μία τόσο σημαντική εκδήλωση όπως η ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ, την οποία ο Δήμος χρηματοδότησε με σημαντικά χρήματα, δεν φρόντισε να βάλει τα όρια της δράσης και της λειτουργικότητας με σαφήνεια ώστε να προστατευτεί η Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου από την δυσάρεστη περιπέτεια μιας σύλληψης μετά από καταγγελία ανώνυμου πληροφοριοδότη.

Ο Γιάννης Μαλτέζος, είναι υπεύθυνος για τον άσχημο επίλογο μιας όμορφης πρωτοβουλίας των εμπόρων της πόλης. Το ότι προσπαθεί επιτιθέμενος σε αγνώστους δράστες να αποσείσει τις ευθύνες από πάνω του είναι προφανώς ίδιον του χαρακτήρα του που δείχνει να ρέπει προς το δημόσιο ψέμμα και την αποφυγή ανάληψης προσωπικών ευθυνών.

Για να δούμε λοιπόν, θα κουνήσει γη και ουρανό για να βρει τον καταγγέλλοντα;

Ο Δημήτρης Καμπόσος με δημόσια παρέμβασή του υποδεικνύει τη μέθοδο ανεύρεσης. Θα την ακολουθήσει; Και όταν τον βρει τι θα πει; «Ζητάω την τιμωρία αυτού του ανθρώπου» που –σημειωτέον- δε διέπραξε καμία παρανομία, ή ζητάω συγνώμη από την ταλαιπωρηθείσα Πρόεδρο γιατί φάνηκα ανίκανος να συμβάλλω στην χωρίς πρόβλημα σωστή λειτουργία μιας Λευκής Νύχτας.

Share
Δημοσιεύτηκε από
akromolio

Recent Posts

Η «βαριά μας βιομηχανία»;

Γράφει ο Γιάννης Χ. Κουριαννίδης* Μία ακόμη τουριστική περίοδος βαίνει προς το τέλος της και…

% μέρες πρίν

Στη  Λατινοπούλου ο τ. Γραμματέας Οργανωτικού της ΝΔ

Στο κόμμα «Φωνή Λογικής» της Αφροδίτης Λατινοπούλου προσχώρησε ο οργανωτικός γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας επί…

% μέρες πρίν

Βαριές κατηγορίες κατά Μαλτέζου από “Αλλαγή Πορείας”

Για μία ακόμη φορά ο Γιάννης Μαλτέζος επιχείρησε να οικειοποιηθεί έργα της προηγούμενης Δημοτικής Αρχής…

% μέρες πρίν

Το ΙΚΤΕΟ Δρόμος αναζητά πτυχιούχο μηχανικό

Το ΙΚΤΕΟ Δρόμος αναζητά πτυχιούχο μηχανικό, για θέση εργασίας πλήρους απασχόλησης , με τα κάτωθι…

% μέρες πρίν

Να παρέμβει το Δ.Σ. Ναυπλίου ζητάνε οι Εργαζόμενοι

Οι εργαζόμενοι της ΔΕΥΑΝ, με ψήφισμα που εκδόθηκε, μετά από Έκτακτη Γενική Συνέλευση που πραγματοποίησαν…

% μέρες πρίν