Πολύδωρος Ιππ. Δάκογλου

Όταν ένας εξ απορρήτων συνεργάτης του Γιάννη Μαλτέζου, διορισμένος τοπάρχης παρά την εκλογική του αποδοκιμασία, προσβάλλει την Ελληνική Αστυνομία δημοσίως, τότε υπάρχει πρόβλημα.

Όταν το ίδιο πρόσωπο διατυπώνει τους προσβλητικούς ισχυρισμούς για ποινικά κολάσιμες πράξεις παρουσία του Γιάννη Μαλτέζου, χωρίς αυτός να παρεμβαίνει, τότε υπάρχει παραδοχή σύμφωνης γνώμης εκ μέρους του.

Όταν από το βρώμικο στόμα εκτοξεύονται κατηγορίες για κολεγιές αστυνομικών με παράνομους παρουσία κορυφαίου στέλεχος της Α.Δ. Αργολίδας, χωρίς αυτό να ζητά επανόρθωση ή να διαμαρτύρεται προς τον παριστάμενο Γιάννη Μαλτέζο, τότε, κάτι σάπιο υπάρχει στο “βασίλειο της Δανιμαρκείας”.

Στη συγκέντρωση για την αντιμετώπιση των παραβατικών ομάδων της Νέας Κίου, που κατοικοεδρεύουν ή βρίσκουν καταφύγιο στα παράνομα της Καρακάξας, ο Γιάννης Μαλτέζος δεν τόλμησε να αναφέρει το όνομα Ρομά. Ούτε ο τ. αστυνομικός Χαρ. Σελλής (κορυφαίος συνεργάτης του Γιάννη Μαλτέζου) έδειξε να θίγεται από τα λεχθέντα εις βάρος του σώματος των αξίων (που θρηνεί νεκρούς από δολοφονίες) και που χάρις στο οποίο εισπράττει μια σημαντική σύνταξη.

Όλοι το έκαναν γαργάρα! Προφανώς, σε μια τέτοια κοινωνία, με τέτοιους ταγούς… δεν υπάρχει σωτηρία!

Εκτός, ίσως, και αν κάποιος θυμηθεί ότι ο προηγούμενος Αστυνομικός Διευθυντής Αργολίδας είναι τώρα επικεφαλής του Σώματος των Αδιάφθορων και του ζητήσει να καθαρίσει την Τιμή του Σώματος από τη λάσπη ή να αναζητήσει ευθύνες από τον υβριστή και τους συνενόχους (δια της σιωπής τους) συνευρισκόμενους μαζί στην ίδια ομάδα διάχυσης υβριστικών φημών.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Καθυστέρησα να αναρτήσω το σημείωμα αυτό ελπίζοντας σε μία ανακοίνωση από την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων της Α.Δ. Αργολίδας. Ανακοίνωση δεν βγήκε ποτέ!

Έγινε όμως κάτι καλύτερο. Τα Τοπικά στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. (Επιτελείο, Ασφάλεια, ΟΠΚΕ, ΔΙΑΣ) απέδειξε εμπράκτως πως δεν ισχύουν οι κατηγορίες και δεν συναινούν στην ύπαρξη θυλάκων ανομίας. Μόλις τους επιτράπηκε, από την πολιτική ηγεσία του σώματος, ξεκίνησαν επιχειρήσεις που αρχικά ξεδοντιάζουν την μικροπαρανομία αλλά είμαι σίγουρος ότι, με την στήριξη των ΜΜΕ, γρήγορα θα εξαλείψουν και την μεσαία εγκληματικότητα που εδρεύει στην Καρακόξα ή στα Δεντρά.

 

Share
Δημοσιεύτηκε από
akromolio

Recent Posts

Η Φωνή της Λογικής επικράτησε!

Ο Δημήτρης Καμπόσος, ξεκαθάρισε τα πράγματα με τον εαυτό του, πήρε την απόφαση και έκανε…

% μέρες πρίν

Ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη στο Ναύπλιον

Ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Ανδρέας Νικολακόπουλος (βουλευτής Ηλείας με τη Νέα Δημοκρατία) επισκέφτηκε σήμερα…

% μέρες πρίν

ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ: Χωρίς Ναυαγοσώστες οι παραλίες του Ναυπλίου

Με ανακοίνωσή της η Δημοτική Παράταξη ΝΑΥΠΛΙΟ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ θίγει το ζήτημα των Ναυαγοσωστών στις…

% μέρες πρίν

Σοφία …Πίστη …Αγάπη …και Ελπίδα

Γράφει ο Πολύδωρος Ιππ. Δάκογλου Θα μπορούσε σήμερα να είναι η επίσημη ημέρα γιορτής των…

% μέρες πρίν

Αποπομπή του Σωκ. Δωρή από τη ΔΕΥΑΝ ζητά το Εργατικό Κέντρο

«Εκφράζουμε τον αποτροπιασμό μας για την συμπεριφορά προς τον εργαζόμενο του Προέδρου της επιχείρησης και…

% μέρες πρίν