Τι απαντά η Ντίνα Καραγιάννη στο akromolio.gr

1283
Η αντιδήμαρχος Ντίνα Καραγιάννη εκπροσώπησε το Δήμο Ναυπλιέων στην τελετή έναρξης της σχολικής χρονιάς.

Λάβαμε και δημοσιεύουμε την κατωτέρω επιστολή, από την Αντιδήμαρχος Αντιδήμαρχο Περιβάλλοντος, Καθαριότητας και Πρασίνου στο Δήμο Ναυπλιέων, εις απάντηση άρθρου που δημοσιεύσαμε χθες.

Αξίζει να παρατηρήσουμε ότι η Αντιδήμαρχος Κωνσταντίνα Καραγιάννη, έσπευσε να ενημερώσει δημοσίως τους Δημότες για όσα υλοποιούνται ήδη με σκοπό την αντιμετώπιση σε ρεαλιστικές βάσεις του μεγάλου προβλήματος διαχείρισης των ογκωδών και των κλαδεμάτων που βγάζουν στους δρόμους ή πετάνε σε απόμακρες περιοχές οι Δημότες.

Να επισημάνουμε τέλος ότι, εξ όσων προκύπτει, ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Ορφανός άκουσε με προσοχή όσα ελέχθησαν από τους κ.κ. Δημ. Κωστούρο και Κων/νο Μάκαρη στο πρόσφατο Δημοτικό Συμβούλιο και κινείται για την επίλυση του προβλήματος σε κοινή γραμμή με τις δικές τους σκέψεις.

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ:

«Εργαζόμαστε για άμεση επίλυση του προβλήματος με τα Ογκώδη και τα Κλαδέματα»

«Διάβασα με ενδιαφέρον το άρθρο του κ. Πολύδωρου Δάκογλου και θα ήθελα να τον ενημερώσω και συγχρόνως, μέσω της ιστοσελίδας σας τους συνδημότες μας ότι, ο Δήμος Ναυπλιέων εργάζεται ήδη προς την κατεύθυνση για την αντιμετώπιση του προβλήματος των ογκωδών απορριμμάτων που μας ταλανίζει, εδώ και πολλά χρόνια.

Με εντολή του Δημάρχου Ναυπλιέων κ. Δημ. Ορφανού και σε συνεργασία με τον Ειδικό του Συνεργάτη κ. Κυριαζή, την Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου, καλέσαμε πιστοποιημένες εταιρείες να μας υποβάλλουν προτάσεις με προϋπολογισμό κόστους και δικαιολογητικά νομιμότητας διαχείρισης ογκωδών αντικειμένων και κλαδεμάτων.

Λόγω της επείγουσας ανάγκης να δοθεί λύση, ακολουθώντας τη νόμιμη οδό, τρέχουμε τις διαδικασίες με στόχο από την επομένη εβδομάδα να έχουμε εγκατεστημένο εργολάβο και να ξεκινήσουμε την εξυγίανση του Πράσινου σημείου ή όποιων περιοχών οι Δημότες μας έχουν απορρίψει αντικείμενα.

Για το θέμα αυτό, είμαι βεβαία ότι ο Δήμαρχος, τις επόμενες ημέρες θα προβεί σε δηλώσεις, ενημερώνοντας τους συμπολίτες μας για την καθαρή και νόμιμη λύση που δόθηκε.

Θα ήθελα με την ευκαιρία της επικοινωνίας μας να καλέσω μέσω του akromolio.gr τους συμπολίτες μας, πριν βγάλουν ογκώδη ή κλαδέματα στο δρόμο να έχουν συνεννοηθεί μαζί μας (τηλ. 2752028419) προκειμένου να προστατεύουμε την αισθητική της πόλης και την ασφάλεια από φωτιές (Άλλωστε αυτό επιβάλει ο νόμος).

Με την ελπίδα ότι το akromolio.gr αλλά και τα άλλα Τοπικά ΜΜΕ θα σταθούν αρωγοί στην προσπάθειά μας αυτή, είμαι στη διάθεσή σας για όποια πληροφορία θελήσετε.

Η αντιδήμαρχος Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Καθαριότητας και Πρασίνου

Κωνσταντίνα Καραγιάννη»

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ΑΚΡΟΜΟΛΙΟΥ ΕΔΩ