Ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη στο Ναύπλιον

Ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Ανδρέας Νικολακόπουλος (βουλευτής Ηλείας με τη Νέα Δημοκρατία) επισκέφτηκε σήμερα για υπηρεσιακούς λόγους το Ναύπλιον.

Η επίσκεψή του ξεκίνησε από τις Δικαστικές Φυλακές όπου συζήτησε για τα προβλήματα υπερπληθυσμού και περιβάλλοντος (Προβλήματα λόγω γειτνίασης με το Πράσινο σημείο του Δήμου Ναυπλιέων). Επόμενη στάση ήταν η Αστυνομική Διεύθυνση Αργολίδας, όπου συζήτησε με τα στελέχη της Αστ. Διεύθυνσης.

Στη συνέχεια επισκέφτηκε τον Δήμαρχο Ναυπλιέων Δημήτρη Ορφανό στο Δημαρχείο Ναυπλίου, και κατέληξε με εθιμοτυπική επίσκεψη στα γραφεία της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Κατά την επίσκεψή του στο Δημαρχείο Ναυπλίου, ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη συζήτησε με τον Δήμαρχο Ναυπλιέων ζητήματα που αφορούν την παραβατικότητα ομάδων Ρομά στην περιοχή. Παράλληλα ο υφυπουργός αναφέρθηκε σε θέματα εκσυγχρονισμού των καταστημάτων κράτησης ενώ έδειξε εντυπωσιασμένος από την σχετικά χαμηλής έντασης εγκληματικότητα της περιοχής και εξέφρασε την ελπίδα για ακόμα ισχυρότερη αίσθηση ασφαλείας του πολίτη και ειδικά σε τουριστικές περιοχές όπως ο Δήμος Ναυπλιέων, όπου πέρα από τους ντόπιους και οι επισκέπτες θα πρέπει να διακατέχονται από αίσθημα ασφάλειας.

Τον υφυπουργό συνόδευαν, ο βουλευτής Αργολίδας της ΝΔ, Γιάννης Ανδριανός, ο Διευθυντής της Αστυνομικής διεύθυνσης Αργολίδας, ταξίαρχος Ευάγγελος Πιπέρης καθώς και υπηρεσιακοί παράγοντες.

 

Share
Δημοσιεύτηκε από
akromolio

Recent Posts

Η Φωνή της Λογικής επικράτησε!

Ο Δημήτρης Καμπόσος, ξεκαθάρισε τα πράγματα με τον εαυτό του, πήρε την απόφαση και έκανε…

% μέρες πρίν

ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ: Χωρίς Ναυαγοσώστες οι παραλίες του Ναυπλίου

Με ανακοίνωσή της η Δημοτική Παράταξη ΝΑΥΠΛΙΟ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ θίγει το ζήτημα των Ναυαγοσωστών στις…

% μέρες πρίν

Σοφία …Πίστη …Αγάπη …και Ελπίδα

Γράφει ο Πολύδωρος Ιππ. Δάκογλου Θα μπορούσε σήμερα να είναι η επίσημη ημέρα γιορτής των…

% μέρες πρίν

Αποπομπή του Σωκ. Δωρή από τη ΔΕΥΑΝ ζητά το Εργατικό Κέντρο

«Εκφράζουμε τον αποτροπιασμό μας για την συμπεριφορά προς τον εργαζόμενο του Προέδρου της επιχείρησης και…

% μέρες πρίν

Η «βαριά μας βιομηχανία»;

Γράφει ο Γιάννης Χ. Κουριαννίδης* Μία ακόμη τουριστική περίοδος βαίνει προς το τέλος της και…

% μέρες πρίν