Ο Μαλτέζος κρύβεται από τους Δημότες

551
Μαλτέζος Λουδοβίκος

γράφει ο Ε.Π.ΜΟΝΟΣ

Τους έταξε λαγούς με πετραχήλια, τους απέσπασε την ψήφο τους (όχι σε όλους, μόνον στο 31%), εκμεταλλεύτηκε τους επικεφαλής των άλλων παρατάξεων και  αφού στρογγυλοκάθισε στην πολυθρόνα, τώρα, δείχνει το ποιος είναι πραγματικά.

Το χυδαίο πολιτικό μήνυμα που εξέπεμψε εχτές μεταφράζεται σε μια απλή φράση. «Δεν έχω χρόνο να ασχολούμαι με την πλέμπα. Οι Δημότες που θέλουν να μου πουν κάτι να καθίσουν στην ουρά και να περιμένουν να έρθει η σειρά τους, μια φορά –μόνο- την εβδομάδα και μόνο για τρεις ώρες κάθε Πέμπτη από τις 18:00 – 21:00 στο παλαιό δημαρχείο της πόλης στη πλατεία Αγίου Πέτρου.»

Αυτά που ξέρατε και σας είχε κακομάθει ο Καμπόσος, τελείωσαν. Τώρα, γονατιστοί και με το κεφάλι κάτω. Οι πόρτες του 2ου ορόφου έκλεισαν για τον λαουτζίκο. Όποιος έρχεται από την Καρυά δεν μπορεί να προγραμματίσει τρεις δουλειές σε υπηρεσίες το πρωί και να δει και τον Γιάννη Μαλτέζο για να του θυμίσει την υπόσχεσή του. ΟΧΙ, πρέπει να ξανακατέβει το απόγευμα και να είναι και Πέμπτη, με ανοιχτά τα μαγαζιά για να μη μπορεί να βρει θέση στάθμευσης στο κέντρο.

Ρώτησα έναν συνεργάτη του «Γιατί τόση περιφρόνηση για τον κόσμο;» και μου απάντησε «Κρύβεται γιατί έρχονται όλοι και τον ζαλίζουν για τα σκουπίδια, τα σκυλιά, τις λακούβες, τα σχολεία και ξέρεις τώρα, δεν αντέχει και πολλά».

Αφού δεν αντέχει πολλά, ίσως θα έπρεπε οι Αργείοι να τον γράψουν και να τον αφήνουν μόνο κάθε Πέμπτη απόγευμα, με τον εξ απορρήτων του και την μοιραία γυναίκα της ζωής του.

ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ

Είχε γράψει γι’ αυτόν, ο Πολύδωρος Δάκογλου, στις 28 Σεπτεμβρίου 2023:

«Ο Γιάννης Μαλτέζος έχει δώσει και εξακολουθεί να δίνει πολλές αφορμές για να τον κρίνει και να τον απορρίψει κάθε σκεπτόμενος Πολίτης, ως Πολιτικό πρόσωπο.

Από την συνεχή αλλαγή κομματικού χώρου, κατά την εναγώνια αναζήτηση ευκαιρίας εκλογής του σε κάποιο αξίωμα, μέχρι την μετριότητα που επέδειξε όταν “το ρεύμα της παράταξης” τον έφερε σε κάποια θέση εκλογής.

Από τον καραμπινάτο αριστερό Νίκο Καρούζο μέχρι τον καραμπινάτο δεξιό Δημήτρη Καμπόσο ήταν ένα βήμα δρόμος.

Από αγώνα συμμετοχής στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας μέχρι την απώλεια της προθεσμίας για λίγα λεπτά, στην απόπειρα κατάθεσης ανεξάρτητης υποψηφιότητας κόντρα στο κόμμα της Ν.Δ., ήταν ένα βήμα προς την γελοιοποίηση.

Από την ένταξη στο ψηφοδέλτιο του Νίκα μέχρι το πλήγμα που του κατάφερε εκθέτοντάς τον ήταν ένα βήμα προς τον αμοραλισμό.

Οι Πολίτες που συνήθως αγνοούν ή ξεχνούν αυτές τις συμπεριφορές καλούνται από τον κύριο αυτό να τον ψηφίσουν»

Το επαναλαμβάνω για την ιστορία. Την ιστορία που την ζουν, εδώ και 9 μήνες, οι Δημότες και οι επισκέπτες του Άργους και των κωμοπόλεών του.