Μετά από “πολύμηνες μάχες” με τον εαυτό του ο Δημήτρης Καμπόσος έλαβε και ανακοίνωσε την πρώτη σημαντική πολιτική του απόφαση. Μια απόφαση που, κατά πάσαν πιθανότητα, προδιαγράφει και την μελλοντική του πολιτική πορεία.

Με αίτησή του προς το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας ζητά την διαγραφή του από το Μητρώο Μελών του κόμματος. Στην επιστολή του αναφέρει ως βασικές αιτίες της απόφασής του ότι το κόμμα όπως μεταλλάχθηκε «Δεν προστατεύει πια τις αξίες του Ελληνισμού, δεν διαφυλάσσει την μοναδικότητα της Ορθοδοξίας, δεν πιστεύει στο κύτταρο της παραδοσιακής Οικογένειας και στηρίζει κυβερνήσεις και οργανισμούς που δρουν εις βάρος του Εθνικού Συμφέροντος κάνοντας συνεχείς παραχωρήσεις σε κράτη εχθρικά προς εμάς.

Η σαπίλα του περιβάλλοντος Σημίτη έφτασε να γίνει Διοικούσα Ομάδα του κόμματος των Νοικοκυραίων και των Πατριωτών. Η Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη και των μη αιρετών στελεχών που καθορίζουν την πολιτική της δεν με εκφράζει πια. Απεμπόλησε την αποστολή της να υπηρετεί τον λαό και κατάντησε προαγωγός συμφερόντων λίγων οικογενειών».

Η επιστολή του την οποία δημοσιεύουμε ολόκληρη στη συνέχεια, τελειώνει ως εξής: «…θα συνεχίσω να αγωνίζομαι υπέρ του Λαού των Ελλήνων και των Αξιών του Ελληνισμού, από άλλα μετερίζια, ακολουθώντας τον δρόμο της Τιμής…».

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΜΠΟΣΟΥ ΜΕ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΔΙΑΓΡΑΦΗΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

«Αγωνίστηκα επί 40 και πλέον χρόνια μέσα από τις τάξεις της μεγάλης Δημοκρατικής Πατριωτικής Παράταξης για την προώθηση των αξιών του Ελληνισμού και της Ορθοδοξίας, ξεκινώντας από την ΔΑΠ, συνεχίζοντας στην ΔΑΚΕ καθηγητών και ενεργοποιούμενος στο χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης (13 χρόνια Δήμαρχος και 9 χρόνια Πρόεδρος ΠΕΔ)

Είχα την τιμή να βρεθώ δίπλα σε μεγάλους πολιτικούς αγωνιστές και να συμβάλω και εγώ ώστε η Πατρίδα να παραμένει ακέραια και η Κοινωνία να λειτουργεί στηριγμένη στην Ορθοδοξία, την Οικογένεια και την Κοινωνική Δικαιοσύνη.

Με λύπη μου διαπιστώνω, εδώ και πολύ καιρό, ότι το κόμμα που αφιέρωσα τη ζωή μου έχει ξεστρατίσει.

Δεν προστατεύει πια τις αξίες του Ελληνισμού, δεν διαφυλάσσει την μοναδικότητα της Ορθοδοξίας, δεν πιστεύει στο κύτταρο της παραδοσιακής Οικογένειας και στηρίζει κυβερνήσεις και οργανισμούς που δρουν εις βάρος του Εθνικού Συμφέροντος κάνοντας συνεχείς παραχωρήσεις σε κράτη εχθρικά προς εμάς.

Η σαπίλα του περιβάλλοντος Σημίτη έφτασε να γίνει Διοικούσα Ομάδα του κόμματος των Νοικοκυραίων και των Πατριωτών. Η Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη και των μη αιρετών στελεχών που καθορίζουν την πολιτική της δεν με εκφράζει πια. Απεμπόλησε την αποστολή της να υπηρετεί τον λαό και κατάντησε προαγωγός συμφερόντων λίγων οικογενειών.

Με πόνο ψυχής, διαπιστώνω ότι όλη η υπομονή και η ανοχή που επέδειξα αποδείχθηκαν χωρίς αποτέλεσμα.

Σεβόμενος τις αρχές μου, την ιστορία μου και τον λαό υπέρ του οποίου αγωνίζομαι, και χωρίς να απαρνιέμαι όσα με ανιδιοτέλεια πρόσφερα επί 40 και πλέον χρόνια άνευ οιουδήποτε ανταλλάγματος, αποφάσισα να διαχωρίσω οριστικά τη θέση μου και να αποχωρίσω από το κόμμα που άλωσε η περί τον Κυριάκο Μητσοτάκη ομάδα.

Παρακαλώ, να με διαγράψετε άμεσα από τα μητρώα μελών, αυτής της Νέας Δημοκρατίας, και από κάθε κομματική θέση που τυχόν κατείχα.

Εις ότι με αφορά, θα συνεχίσω να αγωνίζομαι υπέρ του Λαού των Ελλήνων και των Αξιών του Ελληνισμού, από άλλα μετερίζια, ακολουθώντας τον δρόμο της Τιμής, όπως έκαναν χιλιάδες άλλα στελέχη του κόμματος πριν από εμένα».

Δημήτρης Καμπόσος

τ. Δήμαρχος Άργους Μυκηνών

τ. Πρόεδρος ΠΕΔ Πελοποννήσου

 

Share
Δημοσιεύτηκε από
akromolio

Recent Posts

Ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη στο Ναύπλιον

Ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Ανδρέας Νικολακόπουλος (βουλευτής Ηλείας με τη Νέα Δημοκρατία) επισκέφτηκε σήμερα…

% μέρες πρίν

ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ: Χωρίς Ναυαγοσώστες οι παραλίες του Ναυπλίου

Με ανακοίνωσή της η Δημοτική Παράταξη ΝΑΥΠΛΙΟ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ θίγει το ζήτημα των Ναυαγοσωστών στις…

% μέρες πρίν

Σοφία …Πίστη …Αγάπη …και Ελπίδα

Γράφει ο Πολύδωρος Ιππ. Δάκογλου Θα μπορούσε σήμερα να είναι η επίσημη ημέρα γιορτής των…

% μέρες πρίν

Αποπομπή του Σωκ. Δωρή από τη ΔΕΥΑΝ ζητά το Εργατικό Κέντρο

«Εκφράζουμε τον αποτροπιασμό μας για την συμπεριφορά προς τον εργαζόμενο του Προέδρου της επιχείρησης και…

% μέρες πρίν

Η «βαριά μας βιομηχανία»;

Γράφει ο Γιάννης Χ. Κουριαννίδης* Μία ακόμη τουριστική περίοδος βαίνει προς το τέλος της και…

% μέρες πρίν