Ο Γιάννης Αθανασόπουλος ξεγυμνώνει το Γιάννη Μαλτέζο

52
Γιάννης Αθανασόπουλος και Γιάννης Μαλτέζος

Ο αρχαιότερος Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Άργους Μυκηνών, Γιάννης Αθανασόπουλος, ξεγυμνώνει τον Γιάννη Μαλτέζο από κάθε ρούχο πολυτελείας με το οποίο πουλούσε μούρη και βγάζει στο φως μερικές από τις ασχήμιες του.

Ο γνωστός για την αφοσίωσή του στην Ελλάδα και στη Νέα Κίο  Γιάννης Αθανασόπουλος, δεν χρησιμοποιεί χαρακτηρισμούς και ύβρεις ούτε σκληρές επικριτικές εκφράσεις., που δεν είναι του χαρακτήρα του. Αναφέρεται όμως σε πραγματικά γεγονότα και «σφάζει το Γιάννη Μαλτέζο, με βαμβάκι».

Διαβάsτε τι γράφει ανοιχτή επιστολή του προς τον Γιάννη Μαλτέζο που φιλοξένησε η αποκαλυπτική ιστοσελίδα fryktoria.gr, αναφερόμενος στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Νέας Κίου, στο Κληροδότημα Βορίδη, στις γέφυρες Ερασίνου και Ινάχου, στο Καπή της Νέας Κίου κ.α.

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ ΤΟΥ Ι. ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ

«Κύριε Μαλτέζο,

Αφού σας ευχηθώ καλό χειμώνα, σας θέτω μερικά ερωτήματα που αφορούν την Δ.Κ Νέας Κίου, της οποίας είσθε και Αντιδήμαρχος. Κατά τις προεκλογικές σας δεσμεύσεις, δεσμευτήκατε ότι 2 φορές την εβδομάδα θα είστε παρών στο παλαιό, αλλά πλήρως ανακαινισμένο από την παράταξη «Αλλαγή Πορείας», Δημαρχείο της Νέας Κίου.

Πραγματικά, δεν μπορώ να πιστέψω ότι μας ξεχάσατε τόσο γρήγορα.

Σας θέτω λοιπόν μια σειρά από ερωτήματα και παρακαλώ να απαντήσετε:

1.- ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΝΕΑΣ ΚΙΟΥ

Πότε θα γίνει η κατεδάφιση των 2 αιθουσών που είναι παράνομες , πράγμα που υποσχεθήκατε προεκλογικά στο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων, βάσει της μελέτης των αδελφών Δρόσου και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης; Η παράταση έληξε 4/3/2024, αλλά το καλοκαίρι ήταν μπροστά σας . Τελικά δεν ‘προλάβατε΄…. Και δεν είμαι χαρούμενος γι αυτό. 

2.- ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΒΟΡΙΔΗ

Τι γίνεται με την κληρονομιά Βορίδη; Που είναι η διακήρυξη για την φετινή χρονιά , ώστε να λάβουν οι ΑΡΙΣΤΟΙ το ευεργέτημα αυτής και να συνεχιστεί η επιθυμία του αειμνήστου, ώστε να γίνει πραγματικότητα;

3.- ΓΕΦΥΡΑ ΙΝΑΧΟΥ

Τι γίνεται με την γέφυρα Ινάχου; Γιατί δεν βάλατε τις απαγορεύσεις από τον Οκτώβριο του 2022, όπως επέτασσε η μελέτη των Αδελφών Δρόσου; Ήσασταν Αντιπεριφερειάρχης και είχατε δεσμευτεί στα κανάλια κάτω από την Γέφυρα. Οι δηλώσεις υπάρχουν ακόμα στο Super και στο Best, αν έχετε αντίρρηση. 

4.- ΓΕΦΥΡΑ ΕΡΑΣΙΝΟΥ

Πότε θα τακτοποιηθεί η γέφυρα Ερασίνου, που έπεσαν οι υπογραφές στην ταβέρνα των Αφων Τσακίρη με τραπεζώματα κ.λ.π και με τις δηλώσεις του Νίκα και τις δικές σας; Και μην ξεχνάμε, ότι στις 720.000€ για το έργο αυτό υπάρχει υποχρέωση ότι θα καθαιρεθεί και η πρόχειρη γέφυρα που εξυπηρετεί την διέλευση των πολιτών προς Μύλους, μέχρι να παραδοθεί η νέα γέφυρα.

5.- Νέοι Θάμνοι στο πάρκο

Τι γίνεται με την φύτευση νέων θάμνων που καταστρέψατε στο πάρκο εντός ιστού της πόλης της Νέας Κίου, μεταξύ των οδών Εθνικής Αντίστασης και Πολυτεχνείου και τεσσάρων καταστημάτων εστίασης και της ξενοδοχειακής μονάδας (αριθμός ΚΑΕΚ 020510106002 οικοδομικό τετράγωνο 74) που είχε φυτευτεί το 2006; Θέλατε να τοποθετήσετε κατασκευή 3 * 9 για ανακύκλωση. Χρηστή ενέργεια, λάθος μέρος. Θα μου πείτε ότι ήταν απόφαση της προηγούμενης δημοτικής αρχής. Εσείς όμως που βλέπετε μακριά, έχοντας την πλειοψηφία, γιατί το συνεχίσατε ενώ είναι στραβό; Υπάρχει μέρος που μπορεί να γίνει η τοποθέτηση της κατασκευής και να μην ενοχλεί κανένα. Είναι ο χώρος δίπλα στο βενζινάδικο Παπαγεωργίου 6 στρεμμάτων και έτσι δεν θα υπάρχει πρόβλημα. Την ανωτέρω πρόταση αποδέχθηκε το τοπικό συμβούλιο και μπράβο του. Το οικόπεδο είναι ιδιοκτησία του δήμου Άργους Μυκηνών.

6.-Κ.Α.Π.Η Νέας Κίου

Τι γίνεται με το Κ.Α.Π.Η της Νέας Κίου; Γιατί το κλείσατε; εκεί έβρισκαν χώρο τα περήφανα γηρατειά της Δημοτικής Κοινότητας Νέας Κίου. Γιατί τόση απαξίωση;

7.- Χρυσοχοΐδης

Υποσχεθήκατε ότι θα φέρνατε τον κ. Χρυσοχοΐδη, για να επιληφθεί ο ίδιος της επίλυσης του σοβαρότατου προβλήματος με του Ρομά. Ακόμα τον περιμένουμε και το πρόβλημα μεγαλώνει.

Έχω και άλλα ερωτήματα.

Θα σας τα απευθύνω σιγά-σιγά ώστε να βρίσκετε κομμάτι από τον πολύτιμο χρόνο σας να μου δίνετε απαντήσεις, διότι ο κύριος πρόεδρος δεν προλαβαίνει.

Επίσης μία συμβουλή από ένα μεγαλύτερο. Μην συνεχίζετε να ρίχνετε το φταίξιμο στο χτες, διότι είσαστε ήδη ένοχος για το αύριο.

Επίσης να δεχθούμε ότι το χθες δεν έκανε τίποτα, όπως συνηθίζετε να λέτε. Μα εσείς δεν είστε κύριε Μαλτέζο, που ζητήσατε μετ’ επιτάσεως να πάρετε τη νύφη που λέγεται «δημαρχεία» και να τα αλλάξετε όλα;

Η προίκα της νύφης, δηλαδή η δημαρχεία, δεν έχει μόνο λίρες, έχει και στεναχώριες και πίκρες.

Για όλα τα ανωτέρω ερωτήματα, σας ενημερώνω, ότι υπάρχουν όλα τα αποδεικτικά στοιχεία.

 

Με σεβασμό

Γιάννης Αθανασόπουλος

Δημοτικός Σύμβουλος

Του Δήμου Άργους Μυκηνών