Μάκαρης και Ορφανός επικοινωνούν, πλέον, με επιστολές

175

Η ψυχρότητα στις σχέσεις Μάκαρη με Ορφανό, επιβεβαιώνεται για μία ακόμη φορά. Όχι τόσο από τη θεματολογία που επιλέγει ο επικεφαλής της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ για να ασκήσει αντιπολίτευση, όσο από την διαδικασία που ακολουθεί.

Η τηλεφωνική επικοινωνία δεν αποτελεί πλέον τον δίαυλο επαφής των δύο ανδρών και έχει υποκατασταθεί με την αποστολή επιστολών ή την κατάθεση ερωτήσεων, εκ μέρους του Κωνσταντίνου Μάκαρη. Η εμπιστευτικότητα της τηλεφωνικής επικοινωνίας αντικαταστάθηκε με την δημοσιοποίηση των αποστελλομένων επιστολών και των ερωτήσεων που κατατίθενται προς συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Τυπικό παράδειγμα του τρόπου άσκησης αντιπολιτευτικού έργου αποτελεί η επιλογή θεματολογίας που αφορά την καθημερινότητα και την όψη της πόλης με έμφαση στην περιοχή της Παλιάς Πόλης.

Διαβάστε την επιστολή Μάκαρη προς Ορφανό, που δόθηκε στη δημοσιότητα συνοδευόμενη από πλήθος φωτογραφιών.

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΜΑΚΑΡΗ

Κύριε Δήμαρχε,

 Η εικόνα που παρουσιάζει η πλατεία του Ψαρομαχαλά στην παλιά πόλη του Ναυπλίου, δεν περιποιεί τιμή για κανέναν από όσους ασχολούμαστε με τα κοινά. Οι διαμαρτυρίες για την κατάσταση που επικρατεί εκεί είναι συνεχείς και θεωρούμε αδύνατο να μην είναι εις γνώσιν των υπευθύνων, ακόμα και αν ζουν σε άλλη πόλη. Στην πλατεία του Ψαρομαχαλά το κεντρικό  φρεάτιο παραμένει βουλωμένο και ακαθάριστο (για χρόνια) με αποτέλεσμα τα λιμνάζοντα νερά να έχουν δημιουργήσει διάβρωση τόσο στο μπετόν, όσο και στον οπλισμό.

Από την επιτόπια αυτοψία την οποία κάναμε διαπιστώσαμε ότι υπάρχουν  παλιές κακοτεχνίες. Σε πολλά σημεία τα σίδερα έχουν βγει έξω από τα μπετά και σπάνε ακόμα και με το άγγιγμα του χεριού. Σας εφιστούμε την προσοχή και ζητούμε να γίνουν όλοι οι απαραίτητοι έλεγχοι από τις τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου ώστε να διαπιστωθεί αν στο εν λόγω σημείο της πλατείας μπορούν με ασφάλεια να σταθμεύουν αυτοκίνητα ή να διέρχονται πεζοί, καθώς πιστεύουμε ότι τμήμα της πλατείας είναι επικίνδυνο προς κατάρρευση.

Παρακαλούμε όπως επιληφθείτε  ΑΜΕΣΑ του σημαντικού αυτού θέματος. Αναμένουμε από εσάς τις ενέργειες σας

Για τη Δημοτική Παράταξη «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ»
Ο  Επικεφαλής
Κωνσταντίνος Μάκαρης