Κομματική και Κοινοβουλευτική αναβάθμιση του Γιώργου Γαβρήλου

76
Γιώργος Γαβρήλος. Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ

Η εκλογή του Γιώργου Γαβρήλου με τις ψήφους των συναδέλφων του και μετά από πρόταση του Προέδρου του κόμματος Στέφανου Κασσελάκη, ως Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, αποτελεί τιμητική αναγνώριση της κομματικής προσπάθειας που καταβάλλει και της πολιτικής επάρκειάς του ως προς την ευθύνη εκπροσώπησης του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Αποτελεί συγχρόνως μια σημαντική ευκαιρία υπεράσπισης των συμφερόντων της Αργολίδας, όπου και εκλέγεται ο Γιώργος Γαβρήλος, δεδομένου του κύρους που θα του προσδώσει η νέα του αποστολή.

Ο σεμνός και μαχητικός βουλευτής, αναφερόμενος στην μεγάλη ευθύνη που του ανατέθηκε δ΄ήλωσε: «Είναι τιμή και μεγάλη ευθύνη για εμένα, η εκλογή μου από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, μετά από πρόταση του Προέδρου του Στέφανου Κασσελάκη, στη θέση του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου. Ξεκινά μια νέα κοινοβουλευτική περίοδο και έχουμε ως αξιωματική αντιπολίτευση την ευθύνη, να αναδείξουμε και να προτείνουμε λύσεις στα μεγάλα προβλήματα που δημιουργούν οι πολιτικές της κυβέρνησης, για το σύνολο της ελληνικής κοινωνίας. Η ακρίβεια, η καθημερινότητα, η αποδόμηση του ΕΣΥ, η έλλειψη στέγης, η εγκατάλειψη του αγροτικού κόσμου και των μικρών επιχειρήσεων, είναι αυτά που απασχολούν τον κόσμο. Επεξεργαζόμαστε θέσεις και προτάσεις, για να δώσουμε μια πειστική εναλλακτική προοπτική για τη διακυβέρνηση της χώρας. Ο κόσμος δεν ενδιαφέρεται για τα μικρά και ασήμαντα ζητήματα που απασχολούν την εσωτερική κομματική ζωή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, αλλά επιθυμεί να επικεντρωθούμε στα προβλήματα που τον απασχολούν και που θέλουν άμεσα λύσεις, για να απαλλαγεί ο τόπος από μία κακή κυβέρνηση της ΝΔ, που φτωχοποιεί το λαό, προς όφελος λίγων και ισχυρών φίλων της. Και για αυτό θα εργαστούμε το επόμενο διάστημα”.