Δημοτικό Συμβούλιο για Αστική συγκοινωνία στο Ναύπλιον

Με 16 θέματα συνεδριάζει την Πέμπτη 3 Οκτωβρίου στις 18.30 το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ναυπλιέων, μετά από πρόσκληση του Προέδρου του Βαγγέλη Λαμπρόπουλου.

Η αποδυνάμωση του Εφετείου, τα ΕΛΤΑ της Αγίας Τριάδας και η ανάγκη καθιέρωσης αστικής συγκοινωνίας στο Ναύπλιον, είναι τρία από τα σημαντικότερα θέματα που θα απασχολήσουν τους Δημοτικούς Συμβούλους του Δήμου Ναυπλιέων παράλληλα με άλλα οργανωτικά και τυπικά θέματα.

Τα προς συζήτηση θέματα είναι:

1ο θέμα: Περί έγκρισης ισολογισμού και αποτελεσμάτων χρήσης οικ. έτους 2023 του καταργημένου Ν.Π.Δ.Δ.(ΔΟ.ΚΟΙ.ΠΑΝ).

2ο θέμα: Περί διαμαρτυρίας για την εγκατάλειψη του κτηρίου του Δικαστικού Μεγάρου Ναυπλίου με συνέπεια τη συρρίκνωση της ύλης του Εφετείου Ναυπλίου και έκδοση ψηφίσματος διαμαρτυρίας.

3ο θέμα: Περί διαμαρτυρίας και λήψης απόφασης για την υποβάθμιση των παρεχόμενων ταχυδρομικών υπηρεσιών στην περιφέρεια της ΔΕ Μιδέας, μετά το κλείσιμο του υποκαταστήματος των ΕΛΤΑ στην Αγ.Τριάδα.

4o θέμα: Περί επικαιροποίησης για τον χαρακτηρισμό «αστικής περιοχής» στο Δήμο Ναυπλιέων και καθιέρωση αστικών επιβατικών γραμμών, σύμφωνα με νεότερα δικαιολογητικά.

5ο θέμα: Περί συζήτησης για την ρύθμιση κυκλοφορίας στην διασταύρωση της οδού Άργους με επαρχιακή οδό που οδηγεί στις ΔΚ Αργολικού και Αγ.Τριάδας.

6ο θέμα: Περί έγκρισης ή μη αναπροσαρμογής μισθώματος ακινήτου για τη στέγαση του ΚΕΠ Ναυπλίου.

7ο θέμα: Περί επαναδημοπράτησης ή μη κυλικείου του 1 ου Γυμνασίου Ναυπλίου.

8ο θέμα: Περί επαναδημοπράτησης ή μη κυλικείου για το 2ο και 5ο Δημοτικό Σχολείο Ναυπλίου.

9ο θέμα: Περί έγκρισης αναμόρφωσης προϋπολογισμού του Δήμου.

10ο θέμα: Περί εισήγησης για την τροποποίηση του Κανονισμού Λειτουργίας του Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων (ΚΗΦΗ) Δήμου Ναυπλιέων.

11ο θέμα: Περί ορισμού ομάδας διοίκησης παρακολούθησης και παραλαβής παραδοτέων της Πράξης με τίτλο: Συνέχιση Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων (Κ.Η.Φ.Η.) Δήμου Ναυπλιέων με Κωδικό ΟΠΣ 6003192 στο Πρόγραμμα «Πελοπόννησος 2021-2027».

12ο θέμα: Περί ορισμού υπεύθυνου διαχειριστή λογαριασμού, εισηγητή εκκαθάρισης δαπάνης και υπευθύνου διαχείρισης ηλεκτρονικού τιμολογίου για το έργο «ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΚΕΝΤΡΟΥ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ (Κ.Η.Φ.Η. ΔΗΜΟΥ ΝΑΥΠΛΙΕΩΝ)», με κωδ. MIS 6003192 το οποίο έχει ενταχθεί στο Πρόγραμμα «Πελοπόννησος 2021-2027» και χρηματοδοτείται από τον Προϋπολογισμό Δημοσίων Επενδύσεων της ΣΑΕΠ 0267 (2023ΕΠ02670067).

13ο θέμα: Περί έγκρισης 4ης αναμόρφωσης προϋπολογισμού του Δημ. Λιμενικού Ταμείου Ναυπλίου, σύμφωνα με την αρ. 89/24 απόφαση του νομικού προσώπου.

14ο θέμα: Περί έγκρισης εισόδου – εξόδου και της σχετικής σήμανσης που αφορά την ανέγερση ισόγειας κατοικίας επί δημοτικής οδού (ΚΑΕΚ οδού 02001ΕΚ01063) στην περιοχή «ΘΑΛΑΣΣΑ – ΣΚΑΛΙΤΣΑ» εκτός ορίων οικισμού Τ.Κ. Αγίου Ανδριανού Δ.Ε. Νέας Τίρυνθας Δήμου Ναυπλιέων.

15ο θέμα: Περί έγκρισης εργασιών κατασκευής αποκατάστασης του πεζοδρομίου επί της οδού Μηναίου 3 ( Ο.Τ 90) στη ΔΚ Ναυπλιέων.

16ο θέμα: Περί ορισμού εκπροσώπου του Δήμου στις γενικές συνελεύσεις του «Αναπτυξιακού Οργανισμού Τοπικής Αυτοδιοίκησης «Αναπτυξιακή Προοπτική Α. Ε».

Share
Δημοσιεύτηκε από
akromolio

Recent Posts

Λατινοπούλου με Κόλλια και Καμπόσο στις γιορτές της Τρίπολης

Εθνικές Επετειακές Εκδηλώσεις για τα 203 έτη από την “Άλωση” της Τριπολιτσάς πραγματοποιήθηκαν χθες στην…

% μέρες πρίν

Το Ναύπλιο τίμησε τη μνήμη του Ιωάννη Καποδίστρια

Το Ναύπλιο την Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2024 τίμησε τη μνήμη του Ιωάννη Καποδίστρια στον ιστορικό…

% μέρες πρίν

Πριν ο αλέκτωρ λαλήσει τρις

γράφει ο Ε.Π.ΜΟΝΟΣ Το προβλέψαμε γιατί τον γνωρίζουμε. Το γράψαμε γιατί έχουμε τη δύναμη να…

% μέρες πρίν

Ο Δημ. Ορφανός αποδιοργάνωσε την αντιπολίτευση

Η πρωτομιλία του Δημάρχου Ναυπλιέων Δημήτρη Ορφανού στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου όπου συζητήθηκε η…

% μέρες πρίν

Ναύπλιο Επόμενη Μέρα: «Δικό μας έργο η ανάπλαση»

Η Δημοτική Παράταξη “Ναύπλιο Επόμενη Μέρα” με ανάρτησή της, αναφέρεται στην ολοκλήρωση (σχεδόν) της ανάπλασης…

% μέρες πρίν

Ο Μάριος Σαλμάς για τη διαγραφή του

«Αν με διαγράφει ο κύριος Μητσοτάκης γιατί αντέδρασα για τις περιουσίες που χάνονται για τα…

% μέρες πρίν