Βαριές κατηγορίες κατά Μαλτέζου από “Αλλαγή Πορείας”

237
Φωτό από Αργολική Αρχειακή Βιβλιοθήκη

Για μία ακόμη φορά ο Γιάννης Μαλτέζος επιχείρησε να οικειοποιηθεί έργα της προηγούμενης Δημοτικής Αρχής του Δημήτρη Καμπόσου. Με δηλώσεις του που ανάρτησε και στην προσωπική του σελίδα στο facebook  αναφέρεται στην Παλαιά Αγορά του Άργους (έργο Τσίλερ). Αποκρύπτει ότι ο Δήμος με τις υπηρεσίες του εργαζόταν μελετητικά επί δύο χρόνια, για να ωριμάσει τον σχετικό φάκελλο προκειμένου να εντάξει την αναπαλαίωση και αξιοποίησή της σε χρηματοδοτικό πρόγραμμα και παρουσιάζει την τελική απόφαση που τώρα εκδίδεται ως δικό του έργο. Πράξεις ντροπής!

Η “Αλλαγή Πορείας”, και πολύ σωστά πράττει αποκαλύπτει την αλήθεια φέρνοντας στην επιφάνεια την σκληρή δουλειά των στελεχών της και των υπηρεσιών του δήμου και θυμίζοντας πως στην διοίκηση υπάρχει συνέχεια.

Διαβάστε την ανακοίνωση της “Αλλαγής Πορείας” και βγάλτε τα συμπεράσματά σας.

Η ανακοίνωση της “Αλλαγής Πορείας”

“Δυστυχώς λέγαμε με άλλη αφορμή ο κ. Μαλτέζος έχει κάνει το ψέμα επάγγελμα. Υπάρχει και μια άλλη εκδοχή. Να μη ξέρει τι του γίνεται. Ας διαλέξει και ας μας απαντήσει ο ίδιος.

Ανακοίνωσε με περισσή αλαζονεία ότι εντάχθηκε η πρώην δημοτική αγορά του Άργους. Δεν έκανε ουδεμία αναφορά βέβαια ότι σε ποσοστό 90% η μελέτη ήταν μελέτη που δούλεψε και ολοκλήρωσε, αντιμετωπίζοντας πολλά προβλήματα, η προηγούμενη δημοτική αρχή «Αλλαγή Πορείας». Συνηθίσαμε βέβαια να καρπώνεται τη δουλειά άλλων.

Αλλά ρωτάμε και απάντηση δε περιμένουμε να δώσει βέβαια ο θρασύδειλος Μαλτέζος, δεν απαντάει ποτέ στις ανακοινώσεις της προηγούμενης δημοτικής αρχής και μείζονος αντιπολίτευσης του δημοτικού συμβουλίου. Τόσο πολύ σέβεται τους θεσμούς. Αλλά και αυτό είναι άλλο θέμα. Θα απαντήσει στο Δημοτικό Συμβούλιο στα ψέματα του.

Απαντήστε λοιπόν κ. Μαλτέζο: Με ποια απόφαση ένταξης (αριθμό & ημερομηνία) ποιου φορέα «εντάχθηκε» η πρώην δημοτική αγορά Άργους; Και φυσικά με ποιες αποφάσεις του δήμου Άργους Μυκηνών αποφασίστηκε η υποβολή πρότασης; Κλπ κλπ.

Λέτε ψέματα κ. Μαλτέζο ή είστε παντελώς άσχετος και ανίκανος; Διαλέξτε…”