Ψάχνω να δω αν ο Γιάννης Μαλτέζος έχει μετοχές σε Βενζινάδικο

459

Γράφει ο Ε.Π.ΜΟΝΟΣ

Ξεκίνησε σηκώνοντας θύελλα διαμαρτυριών και αντιδράσεων, από γονείς, όταν επέβαλε στους μαθητές του Καλλιτεχνικού Σχολείου να μετακινούνται με Σχολικά, από το Κουτσοπόδι στην Προσύμνη, (απόσταση μεγαλύτερη από 20 χιλιόμετρα), τουλάχιστον 2 φορές την εβδομάδα.

Συνέχισε κάνοντας συλλογή παραιτήσεων, από καθηγητές, όταν αποφάσισε να τους επιβάλλει καθημερινές μετακινήσεις από το Κουτσοπόδι στην Προσύμνη και ανάποδα, δηλαδή δύο επιπλέον ώρες απασχόλησης άνευ αμοιβής και με επί πλέον προσωπικά έξοδα τις βενζίνες τους.

Παρά τις αντιδράσεις και τις ακυρώσεις των αποφάσεών του συνεχίζει ακάθεκτος έχοντας την απόλυτη στήριξη του Παναγιώτη Δούρου και της Μαρίας Ζουλούμη που προπαγανδίζουν και επιδιώκουν την μεταφορά της έδρας του Καλλιτεχνικού Σχολείου (κατ’ αρχάς) από την Προσύμνη στο Κουτσοπόδι.

Το τελευταίο του κατόρθωμα είναι η επιβολή συνεχών καθημερινών μετακινήσεων στις Σχολικές Καθαρίστριες, από σχολείο σε σχολείο μετά την απόφασή του να μην προσλάβει 33 εξ αυτών και να τις ρίξει στην ανεργία και την ανασφάλεια.

Ούτε μετοχές σε βενζινάδικα, αν είχε, δεν θα αποφάσιζε το μαρτύριο τέτοιων μετακινήσεων για μαθητές, καθηγητές και Σχολικές καθαρίστριες.

Και όλα αυτά, Γιάννη Μαλτέζο, χωρίς να συνυπολογίζουμε την επαύξηση στους κινδύνους για τροχαία ατυχήματα ή δυστυχήματα.

Κρίμα που προέρχεσαι από οικογένεια παιδαγωγών.

Σχετικό δημοσίευμα  ΕΔΩ