Συνεχίζεται η Έκθεση «Γεύσεις & Όψεις», στο λιμάνι του Πορτοχελίου

24

Συνεχίζεται, με μεγάλη προσέλευση επισκεπτών η Έκθεση «Γεύσεις & Όψεις», στο λιμάνι του Πορτοχελίου. Η Έκθεση θα διαρκέσει μέχρι και αύριο και έχει εμπλουτισθεί με πλήθος από δρώμενα αναψυχής των επισκεπτών.

Τα εγκαίνια της Έκθεσης πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη 21 Αυγούστου 2024 με μεγάλη επιτυχία και με την παρουσία πολιτικών και θεσμικών εκπροσώπων και πλήθους κόσμου.

Το Επιμελητήριο Αργολίδας εκπροσώπησαν ο Α’ Αντιπρόεδρος κ. Γκαρκάσουλας Κωνσταντίνος, ο Οικονομικός Επόπτης κ. Δανούσης Εμμανουήλ, ο Γενικός Γραμματέας κ. Καρράς Δημήτριος, ο Υπεύθυνος ΓΕΜΗ και Εξυπηρέτησης Επιχειρήσεων κ. Μαγκλάρας Δημήτριος, ο Υπεύθυνος Συμβουλευτικής Υποστήριξης Επιχειρήσεων κ. Παπαθανασίου Θεόδωρος, ο Πρόεδρος Επιτροπής Τουρισμού κ. Ψυχογυιός Παναγιώτης και τα μέλη Δ.Σ. κ. Βασιλόπουλος Θεόδωρος και κ. Θωμόπουλος Γεώργιος.

Έντονο και αμείωτο παρατηρήθηκε το ενδιαφέρον των επισκεπτών για τα παραγόμενα προϊόντα της Αργολίδας, διαμορφώνοντας ένα κλίμα αισιοδοξίας, ικανοποίησης και δικαίωσης στους συμμετέχοντες αλλά και στους διοργανωτές.

Με θετικό πρόσημο και προοπτική ανάπτυξης αποτυπώνονται οι πρώτες ημέρες λειτουργίας της έκθεσης, αποδεικνύοντας ότι διαθέτει όλη την υποδομή για να υποστηρίξει και να αναδείξει τη δυναμική της Αργολικής επιχειρηματικότητας, να ενισχύσει τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και να συνεισφέρει στην τοπική οικονομία-κοινωνία.

Το Επιμελητήριο Αργολίδας, με ανακοίνωσή του συγχαίρει και ευχαριστεί θερμά όλους τους εκθέτες για τη συμμετοχή τους στην έκθεση και για την καλαίσθητη εμφάνιση των περιπτέρων τους.