Πανικός Μαλτέζου. Πλαστογραφούν δηλώσεις για να σωθούν

530

Το κλείσιμο της μέγκενης της Δικαιοσύνης γύρο από τον Γιάννη Μαλτέζο και μια μικρή ομάδα συνεργατών του, σχετικά με την τραγικά αποτυχημένη διαχείριση της ευζωίας των αδεσπότων, έχει προκαλέσει πανικό στον δεύτερο όροφο της οδού Καποδιστρίου.

Ο πανικός προκαλεί σπασμωδικές ενέργειες και οι σπασμωδικές ενέργειες επιφέρουν την γελοιοποίηση στα μάτια του κόσμου και την επικέντρωση του Εισαγγελικού ενδιαφέροντος στις ενέργειες και στις προθέσεις της ομάδας Μαλτέζου. Συγχρόνως άρχισαν να ακούγονται ψίθυροι μεταξύ των αιρετών της παράταξης για την ανικανότητα διαχείρισης των προβλημάτων, από –μέχρι πρότινος – έμπιστο συνεργάτη του Γιάννη Μαλτέζου που με την μέχρι σήμερα ανεξέλεγκτη δράση του μόνον προβλήματα προκαλεί.

Η σταλινικής έμπνευσης χρησιμοποίησης ονομάτων Ζωόφιλων Εθελοντών με σκοπό να μειώσουν το κύρος Ηλεκτρονικών Εφημερίδων, οι οποίες έχουν αποκαλύψει πλήθος παρανομιών στα θέματα διαχείρισης των αδέσποτων ζώων, κατέληξε (όπως και οι προηγούμενες προσπάθειες να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα) σε φιάσκο γελοιοποίησης με πιθανές Ποινικές και Αστικές προεκτάσεις.

Η ανακοίνωση (την οποία δημοσιεύουμε και εμείς, αν και δεν μας εστάλη) καταγράφει 16 ονόματα υπογραφόντων που όμως, ο ένας μετά τον άλλων διαψεύδουν με δημόσιες δηλώσεις τους ότι έχουν υπογράψει. Τονίζουν μάλιστα πως, αντιθέτως, απαγόρευσαν στον κινούντα τα νήματα συνεργάτη να χρησιμοποιήσει το όνομά τους δεδομένου ότι δεν συμφωνούν με το περιεχόμενο και την πολιτική στόχευση της κατευθυνόμενης αυτής ενέργειας.

Ήδη, η αποκαλυπτική ερευνητική ιστοσελίδα fryktoria.gr δημοσίευσε χθες την πρώτη διάψευση και σήμερα μία ακόμη.

Να σημειώσουμε ότι όλα σχεδόν τα ΜΜΕ της Αργολίδας έπεσαν στην παγίδα του επιτήδειου συνεργάτη και πιάστηκαν κορόϊδα δημοσιεύοντας –χωρίς έλεγχο- την ανακοίνωση με τις πλαστές υπογραφές.

Ήδη αιωρείται το ερώτημα, τα Μέσα αυτά, τα οποία αποφεύγουν να αναδεικνύουν ή έστω να φιλοξενούν τις αποκαλύψεις για την άθλια αντιμετώπιση των αδεσπότων από τον Γιάννη Μαλτέζο και τους συνεργάτες του, θα φιλοτιμηθούν να δημοσιεύσουν τις διαψεύσεις ή … “θα υπακούσουν στη γραμμή”;

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ “ΤΩΝ ΕΟΕΛΟΝΤΩΝ”

Αναφορικά με τα πρόσφατα δημοσιεύματα που αφορούν τα αδέσποτα ζώα στον Δήμο Άργους – Μυκηνών, έχουμε να δηλώσουμε τα εξής:

Μην παίζετε πολιτικά παιχνίδια εις βάρος των αδέσποτων ζώων. Βρείτε άλλα πεδία αντιπαράθεσης και διαπληκτισμών.

Ως εθελοντές/ριες επί συναπτά έτη έχουμε δει τους τελευταίους επτά μήνες βήματα προόδου σε ότι αφορά την ευζωία και την ασφάλεια των αδέσποτων ζώων.

Σίγουρα, υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης και είμαστε πεπεισμένες πως με αγαστή συνεργασία με τον Δήμο και τους πολίτες θα τα πετύχουμε.

Υπογράφοντες
Ζαραφωνίτης Στάθης
Γεωργούλη Μαίρη
Ταμπουρατζή Σταυρίνα
Καραφωτιά Κατερίνα
Σταθοπούλου Δήμητρα
Τσιαμουλου Παναγιώτα
Κωστάκη Μανταλένα
Βαρελάς Κυριάκος
Κατσιπώδη Ραφαέλα
Τσαγκαρέλη Ηλιάνα
Μπαβέλα Μαρία
Ρέντα Ευαγγελία
Καμπά Κατερίνα
Κουκουμτζή Βασιλική
Δανούση Μαρία
Παπακωνσταντίνου Λενα

Η ΔΙΑΨΕΥΣΗ ΤΗΣ ΡΑΦΑΕΛΑΣ ΚΑΤΣΙΠΟΔΗ

Ονομάζομαι Ραφαέλα Κατσιπόδη
Με έκπληξη είδα το όνομά μου στους υπογράφοντες, δήλωση που αφορά τα
αδέσποτα στον Δήμο Άργους Μυκηνών, παρά το γεγονός ότι σε τηλεφωνική
επικοινωνία με την κα Ζουλούμη Μαρία, Αντιδήμαρχο ζώων  που μου ζήτησε να
προσυπογράψω, ρητά είπα ότι δεν συμφωνώ και δεν θέλω να χρησιμοποιηθεί το
όνομά μου
Παραβιάζοντας την εντολή μου, τελικώς το χρησιμοποίησαν
Δηλώνω ότι δεν συμφωνώ με το κείμενο και δεν το προσυπογράφω.
Επιφυλάσσομαι κάθε νομίμου δικαιώματός μου
Παρακαλώ πολύ να το δημοσιεύσετε στην Φρυκτωρία
Με εκτίμηση
Ραφαέλα Κατσιπόδη

Η ΔΙΑΨΕΥΣΗ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ ΜΠΑΒΕΛΑ

Ονομάζομαι Μπαβέλα Μαρία και κατοικώ στο Άργος όπου και διατηρώ σχολή χορού.

“Με έκπληξη είδα στο όνομά μου σε αναρτήσεις του τοπικού τύπου, όπου εμφανίστηκα ως υπογράφουσα δήλωση φιλόζωων όπως αυτή παρουσιάζεται εδώ:

https://argolika.gr/2024/08/02/argos-ethelontew-antidroun-se-dimosieumata-gia-ta-adespota/

Ωστόσο ουδέποτε ερωτήθηκα ή υπέγραψα τέτοια δήλωση. Σε επικοινωνία μου με την Κα Ζουλούμη Μαρία Αντιδήμαρχο υπεύθυνη για τα ζώα , όπου της εξέφρασα τον θυμό μου, για την παράνομη χρήση του ονόματός μου, η απάντηση ήταν ότι σκέφτηκα κάποιες φίλες και το έκανα.

Δηλώνω ότι ουδεμία σχέση έχω με το πιο πάνω κείμενο και δεν συμφωνώ ούτε με ό,σα γράφονται, ούτε με την χρήση του ονόματός μου. Διατηρώ δε κάθε νόμιμο δικαίωμά μου.

Σας παρακαλώ να δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα σας

ΜΕ εκτίμηση

Μαρία Μπαβέλα