Ο κορυφαίος Βασ. Ασβεστάς θα παρουσιάσει το Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών

111
Βασίλης Ασβεστάς

Ανταποκρινόμενος στην πρόσκληση του φίλου του Ραφαήλ Μπαρού, ο κορυφαίος Χοροδιδάσκαλος και Συγγραφέας, Βασίλης Ασβεστάς θα παραστεί και θα παρουσιάσει όλο το πρόγραμμα του Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών που διοργανώνει το Εργατικό Κέντρο Ναυπλίου Ερμιονίδας, το διήμερο 9 και 10 Αυγούστου στο Φάρο του Ναυπλίου.

Ο Βασίλης Ασβεστάς, ο οποίος είναι Ποντιακής καταγωγής και κατοικεί στη Βέροια, είναι λάτρης του Ναυπλίου και έχει παραστεί και στο πρόσφατο παρελθόν σε παλαιότερη Φεστιβαλική διοργάνωση του ΕΚΝΕ ως επικεφαλής κλασσικού Χορευτικού Συγκροτήματος.

Αναφερόμενος στην παρουσία του Βασίλη Ασβεστά ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ναυπλίας Ερμιονίδας Ραφαήλ Μπαρού δήλωσε:

«Ένα τόσο μεγάλο εγχείρημα όπως το Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών , που σημειωτέον φέρνει εις πέρας μόνο του το Εργατικό Κέντρο, θα έχανε ένα μεγάλο μέρος από τη λάμψη του αλλά και από τον παιδαγωγικό του χαρακτήρα αν δεν είχε ως παρουσιαστή μια προσωπικότητα με γνώσεις, ιστορία και κύρος. Ο Βασίλης Ασβεστάς τα διαθέτει όλα αυτά και επιπλέον είναι μια προσωπικότητα που γνωρίζει να τιμά τους φίλους του και τους τόπους που αγαπά».

Οι εκδηλώσεις του Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών θα ξεκινούν στις 9 το βράδυ και αύριο και το Σάββατο, στο Φάρο και μπορείτε να τις παρακολουθήσετε ελεύθερα.