γράφει ο Πολύδωρος Ιππ. Δάκογλου

Δεν είναι υπερβολικός ο τίτλος, ούτε γράφεται για να τον κολακεύσει. Είναι ένας τίτλος που εκφράζει μια διαρκή (εδώ και χρόνια) πραγματικότητα.

Ας μείνω όμως στα πρόσφατα γεγονότα.

Είπε τη γνώμη του, πριν ένα μήνα, για «την καραμέλα της ακροδεξιάς» και σε τρεις μέρες ξεπέρασαν τους 75.000 οι Έλληνες που μπήκαν στο YouTube να τον δουν και να τον ακούσουν.

Είπε τη γνώμη του, πριν λίγες ημέρες, για «τον εξευτελισμό των Ολυμπιακών αγώνων» και σε τρεις ημέρες ξεπέρασαν τους 105.000 οι Έλληνες που μπήκαν στο YouTube να τον δουν και να τον ακούσουν.

Επιλέγει και τοποθετείται για θέματα που απασχολούν κάθε Έλληνα. Πιάνει τον σφυγμό και λέει απλές αλήθειες. Χωρίς στρογγυλέματα και υπακοή στα κελεύσματα της WOKE ατζέντας. Μιλάει από καρδιάς, στην καρδιά των Ελλήνων και γι’ αυτό βλέπουμε να ανταποκρίνονται δεκάδες και εκατοντάδες χιλιάδες στα όσα λέει. Έλληνες όλων των ηλικιών, όλων των μορφωτικών δεδομένων και όλων των οικονομικών τάξεων.

Ο Δημήτρης Καμπόσος είναι Πολιτική και Επικοινωνιακή δύναμη. Μια Δύναμη που εκφεύγει των ορίων του Δήμου Άργους Μυκηνών, που όμως υπηρέτησε επί 13 χρόνια, τον αναβάθμισε στην πρώτη δεκάδα των δήμων της Ελλάδος και τον υπεραγαπά όσο την Πατρίδα του και την Οικογένειά του.

Δεν μπορώ να γνωρίζω την επόμενη κίνηση του Δημήτρη Καμπόσου. Αν δηλαδή θα ασχοληθεί με τον εαυτό του, αν θα αλλάξει επίπεδο και θα μπει στην ομάδα των κορυφαίων πολιτικών της Κεντρικής Πολιτικής σκηνής ή αν θα υποκύψει στις αυξανόμενες πιέσεις να επανακάμψει στο Δήμο Άργους Μυκηνών για να διορθώσει τις καταστροφές και να ξανακερδίσει (προς χάριν του δήμου) τον χαμένο χρόνο. Πιθανολογώ πως η Αθήνα θα τον κλέψει, τελικά!

Ότι όμως και αν αποφασίσει να κάνει για δύο πράγματα είμαι σίγουρος:

ΠΡΩΤΟΝ: Δεν θα επιτρέψει, επ’ ουδενί, να σπιλώσουν ή να οικειοποιηθούν το έργο του και το έργο των συνεργατών του και

ΔΕΥΤΕΡΟΝ: Όπου και αν βρίσκεται ….με ότι και αν ασχολείται, η καρδία του θα είναι πάντοτε στο Δήμο Άργους Μυκηνών.

Ο Δημήτρης Καμπόσος αποτελεί, τώρα ακόμα περισσότερο, ένα μεγάλο πολιτικό κεφάλαιο. Τόσο μεγάλο που είναι λάθος να ασχολείται με “καθ’ έξιν ψεύτες”, “με ανίκανα βουτυρόπαιδα”, και “μικροπολιτικές καφενειακές συνωμοσίες”.

Αξίζει να συνεχίσει την “αδιαμεσολάβητη επικοινωνία του με τους Έλληνες” δημιουργώντας ένα κοινό εκατοντάδων χιλιάδων αυριανών μαχητών σε επίπεδο κοινωνίας και εθνικών εκλογών.

Όσο για τον Δήμο Άργους Μυκηνών, δυστυχώς για ένα διάστημα ακόμη θα συνεχίσει να σαπίζει. Αργότερα, με ηρεμία θα προκύψει ότι προκύψει.

Share
Δημοσιεύτηκε από
akromolio

Recent Posts

Η Φωνή της Λογικής επικράτησε!

Ο Δημήτρης Καμπόσος, ξεκαθάρισε τα πράγματα με τον εαυτό του, πήρε την απόφαση και έκανε…

% μέρες πρίν

Ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη στο Ναύπλιον

Ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Ανδρέας Νικολακόπουλος (βουλευτής Ηλείας με τη Νέα Δημοκρατία) επισκέφτηκε σήμερα…

% μέρες πρίν

ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ: Χωρίς Ναυαγοσώστες οι παραλίες του Ναυπλίου

Με ανακοίνωσή της η Δημοτική Παράταξη ΝΑΥΠΛΙΟ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ θίγει το ζήτημα των Ναυαγοσωστών στις…

% μέρες πρίν

Σοφία …Πίστη …Αγάπη …και Ελπίδα

Γράφει ο Πολύδωρος Ιππ. Δάκογλου Θα μπορούσε σήμερα να είναι η επίσημη ημέρα γιορτής των…

% μέρες πρίν

Αποπομπή του Σωκ. Δωρή από τη ΔΕΥΑΝ ζητά το Εργατικό Κέντρο

«Εκφράζουμε τον αποτροπιασμό μας για την συμπεριφορά προς τον εργαζόμενο του Προέδρου της επιχείρησης και…

% μέρες πρίν