Μαλτέζος και Ζουλούμη: Ζωόφιλοι ή Φιγουρατζίδες

453
Η Μαρία Ζουλούμη στο χώρο των αδεσπότων που υποφέρουν

γράφει ο Ε.Π.ΜΟΝΟΣ

Αφού πρώτα, οι συνεργάτες του Γιάννη Μαλτέζου, τρέλαναν τον κόσμο με ανακοινώσεις του τύπου «Πεινάνε τα αδέσποτα γιατί δεν έχουμε λεφτά να αγοράσουμε ζωοτροφές, και ζητάμε να μας κάνετε δωρεές», έρχονται τώρα και μας λένε «χαρίσαμε 200kg ζωοτροφές σε σταθμούς διαχείρισης πυρόπληκτων Ζώων». (Για όσους αγοράζουν τροφές για τα σκυλιά τους αυτό σημαίνει 200Χ1,4+ 280 ευρώ).

Μας κοτσάρουν και μια φωτογραφία δίπλα “στα δοκιμαζόμενα ζώα συντροφιάς που υποφέρουν”, σε εγκαταστάσεις 100 φορές πιο λουξ από αυτές των αδεσπότων, που φιλοξενούν στα σφαγεία του Άργους και μας πουλάνε μούρη ζωόφιλων που μένουν ξάγρυπνοι από τα βάσανα των αδεσπότων.

Ποιοι; Αυτοί που βαρύνονται με πλήθος κατηγοριών, καταγγελιών και δικαστικών ερευνών. Αυτοί που τάραξαν το ΔΙΑΥΓΕΙΑ σε απ’ ευθείας αναθέσεις και έστειλαν το μισό Άργος στα νοσοκομεία για περίθαλψη από δάγκωμα πεινασμένων αδεσπότων και ένα σωρό αδέσποτα στο εξωτερικό με την κομπίνα της υιοθεσίας (που μαθαίνουμε ότι την σταμάτησαν γιατί αποκαλύφθηκε).

Και όπως λέει η αντιδήμαρχος για τα αδέσποτα, Μαρία Ζουλούμη, «πήγαν ξημερώματα μετά από προτροπή του Γιάννη Μαλτέζου», δηλαδή ούτε καν με δική της πρωτοβουλία ή με προσωπικά τους χρήματα… και είναι και αντιδήμαρχος για τα αδέσποτα!

Αυτό, το αυτοχαρακτήρισε ως «φιλοζωία στην πράξη». Ναι, έτσι γράφει στην ανακοίνωση που υπογράφει. Ποια; Η υπεύθυνη για την εξαφάνιση των αδεσπότων από το φυσικό τους περιβάλλον, η συμμετέχουσα στο σκάνδαλο (στο μεγάλο όπως αποκαλύπτεται σκάνδαλο) των καταψυκτών όπου φύλαγαν προσωρινά τα πτώματα  πριν τα παραδώσουν με το κιλό σε ειδικευμένη εταιρεία για μετατροπή σε…. Και μάλιστα με ζυγολόγιο, μήπως και χαθεί κανένα ευρώ στο ζύγι! (Και προσέξτε, χωρίς συμφωνητικό εγκεκριμένο από κάποιο όργανο του Δήμου με πρόβλεψη της όποιας δαπάνης).

Μαρία Ζουλούμη με Γιάννη Μαλτέζο στην αποθήκη αδεσπότων στο Άργος

Διαβάστε την ανακοίνωση της αντιδημάρχου Μαρίας Ζουλούμη, (την οποία κατά την «φιλελεύθερη» πρακτική του Γιάννη Μαλτέζου ΔΕΝ απέστειλε στο akromolio.gr)

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ με τίτλο: «Τροφή για τα πυρόπληκτα ζώα από τον Δήμο Άργους Μυκηνών στην Αττική»

Μετά από προτροπή του Δημάρχου Άργους – Μυκηνών, Γιάννη Μαλτέζου επισκεφθήκαμε εχθές τα ξημερώματα τις πυρόπληκτες περιοχές της Αττικής παραδίδοντας 200kg τροφή για σκύλους ύστερα από το δημόσιο κάλεσμα φορέων και συλλόγων.
Σε επικοινωνία που είχαμε με την Ειδική Γραμματεία Προστασίας Ζώων Συντροφιάς μας υπέδειξαν τους «Σταθμούς Διαχείρισης Πυρόπληκτων Ζώων» όπου παραδώσαμε τις τροφές.

Παράλληλα, βρεθήκαμε στο Κέντρο Επιχειρήσεων του Δήμου Διονύσου όπου είχα μια σύντομη συζήτηση με την Αντιδήμαρχο κ. Νούση Λαμπρινή μεταφέροντας το μήνυμα του Δημάρχου μας, για παροχή οποιασδήποτε βοήθειας στο πλαίσιο των δυνατοτήτων μας.
Η φιλοζωία αποδεικνύεται εμπράκτως και όχι με θεωρητικές αναλύσεις άνευ ουσίας που έχουν ως μόνο στόχο τον αποπροσανατολισμό.

Ευχαριστούμε θερμά την Ειδική Γραμματεία Προστασίας Ζώων Συντροφιάς, το Dog’s Voice και τους συναδέλφους του Δήμου Διονύσου που παρά την δύσκολη νύχτα και την κόπωση τους μας υποδέχτηκαν.

Αντιδήμαρχος Δήμου Άργους Μυκηνών
Ζουλούμη Μαρία